Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszolomek

Do dziewczyn dobrych w TYCH sprawach

Polecane posty

Gość oszolomek

Podoba mi sie pewien koles,tak sie slada ze ma urodziny i oczywiscie zostalam zaproszona.Chcialabym mu dac nietypowy prezet-zeby mnie nie zapomnial.Dam mu plytke a to co sie na niej znajdzie chcialaby m zeby kojarzylo sie z miloscia zeby zakumal o co mi chodzi,ze nie jest mi obojetny!No wiecie!!!Pomozcie co za piosenki powinnam tam umiescic,piszcie tytuly,najlepiej polskie!

Gość to ja....
no nie wiem czy to dobry pomysl dawac facetowi,z ktorym nie jestes plytke z piosenkami o milosci..

Gość Przebojowa Niunia
Polskie powiadasz? No to oczywiście najlepiej nagraj mu takie wyśmienite kompozycje: Rozzi Rozmus - "Mówili na nią Słoce" Rozzi Rozmus - "Uratuj Mi życie" Universe - "Wołanie przez ciszę" Andrzej Zaucha - "Byłaś serca biciem" Papa Dance - "Ciało i Talent" Lombard - "Kryształowa" Marek Grechuta - "Gdzieś w nas" Lady Pank - "To co mam" Turbo - "Dorosłe Dzieci" Kult - "Do Ani" Andrzej Wierzbicki - "Przerwa w podróży" Kapitan Nemo - "Twoja Lorelei" Franek Kimono - "King Bruce Lee Karate Mistrz" Bajm - "Co mi panie dasz?" Republika - "Telefony" Formacja Nieżywych Schabuff - "Swobodny Dżordż" Dżem - "wokół Sami Lunatycy" Róże Europy - "Stańcie przed lustrami" więcej raczej nie wejdzie na 1 CD :(