Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to pięknie...

Grzybica

Polecane posty

Gość no to pięknie...

Byłam w piątek u gina, tzn wczoraj i powiedział mi że mam grzybice, bo mam duże upławy, zdziwiłam się bo myślałam że upławy to coś normalnego. Powiedziałam mu że nic mnie nie szczypie, nie swedzi, i nie pieczę. Nie przepisał mi zadnych leków co mnie zdziwiło?! Może to dlatego że jestem w ciąży czy co, bo zgupiałam. Czy któraś też miała grzybice i czym ją wyleczyłyście. Zastanawiam się od czego dostałam, podmywam się 2 razy dziennie fakt długo stosowałam zwyczajne mydło nim przeszłam na specjalny płyn.

Gość ja dostałam clotrilmazolum
krem i globułki, azdy lekarz podchodzi inaczej

Gość no to pięknie...
Nie odrazu tak stwierdził, i następnie włozył mi jakieś kleszcze i długi patyczek ze szczoteczką na końcu booooooooooooooooolało jak diabli :(

Gość zrobil ci badanie na czystosc

duze znaczenie ma dieta. wcinaj jogurty, kefiry i kiszonki- kapusta, ogóreczki- a zrezygnuj ze słodyczy- te sprzyjają rozwojowi bakterii i grzybic, a w jogurtach i kiszonkach są pałeczki kwasu mlekowego które hamują ich rozwój. i dobrze jest tez popijac sok z zurawin.

Gość Dziewczynka28-28
Hej.. U mnie też Pani ginekolog stwierdzila grzybicę, dostałam Nystetynę i krem Clotrimazolum. Jak każda kobieta w ciązy byłam przerażona,ale to się zdarza u wielu ciężarnych więc mam nadzieję,ze antybiotyk mi pomoże.