Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szylusia

PLAMIENIE IMPLANTACYJNE !!!!!POMóżCIE

Polecane posty

Mam wielka prosbe o pomoc A wiec staramy sie z mezem o dzidzie ,okres mam miec 27-go czyli za tydzien,od dwoch dni boli mnie podbrzusze,sutki sa wrazliwe...dwa dni temu podcierajac sie zauwazylam sluz z delikatna krwia a raczej niteczkami zabarwionymi na czerwono...szyjka macicy mnie jakos dziwnie ciagnie i boli...dzis natomiast zaczely mi sie uplawy jak przed okresm ...dosc geste i brozowo-bezowe,nadal brzusio pobolewa u dołu i szyjka ciazgnie... Co to moze byc??Dodam,ze okres mam co 30 dni i juz od 2 lat nie przyspieszal mi sie,a juz napewno nie o tydzien??prosze pomóz,czy to moze byc plamienie implantacyjne????czy raczej kolor uplawow i bol brzucha z ciagnaca szyjka to dyskwalifikuja?? dzieki pozdrawiam

Tak naprawdę to na Twoje pytanie mógłby odpowiedzieć tylko lekarz po zbadaniu Cię, takie objawy mogą być zarówno krwawieniem implantacyjnym, jak i zapaleniem narzadu rodnego, nadżerką i wieloma innymi. Poobserwuj się, jeśli krwawienie się nasili lub dojdą inne objawy idz do lekarza, a jeśli nie to poczekaj do terminu miesiączki(to już tylko tydzien) i zrób test. A jeśli naprawdę bardzo chcialabys juz mieć odpowiedz zrob badanie poziomu bety z krwi - jeśli to ciąza to wynik powinien być juz dodatni (6 dni po zaplodnieniu).

Może być tak jak mówisz, ale przekonasz się o tym jak zrobisz test. Zrób tak jak koleżanka wyżej napisała, idź do laboratorium i zrób test beta HCG z krwi, albo czekaj do spodziewanego terminu miesiączki i zrób zwykły test. Powodzenia!:)

Hej DORIS26🌼 A czy jezeli jest to plamienie implantacyjne to czy te brazowo-bezowe uplawy sa prawidlowe i czy moga sie utrzymywac az do dnia spodziewanego okresu???

Żadnego krwawienia/plamienia w ciązy nie traktujemy jako normę - jeśli test wyjdzie pozytywny lub badanie z krwi a plamienia będą się utrzymywać powinnaś jak najszybciej udać się do lekarza - tylko on oceni czy coś się niepokojącego dzieje i czy trzeba reagować.

ciekawy objaw-bol szyjki macicy. musisz byc bardzo zaznajomiona ze swoim cialem, bo normalnie kobieta takeigo bolu nei rozroznia. plamienie moze byc implantacyjnym, chociaz zdarza ono sie dosc rzadko. w poniedizalek idz na badanie B-hCg powtorz badanie po 3 dniach, jesli wartosc sie podwyzszy 2krotnie bedziesz wiedziala czy jestes w ciazy