Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sciema czy prawda

Wolne terminy dopiero na 2009????

Polecane posty

Gość sciema czy prawda

Witajcie. Moja kumpela a takze kuzyn ustalili daty slubow na lato 2009 bo nie ma juz wolnych miejsc na przyszły rok. Jakos trudno mi w to uwierzyc... sciema czy prawda????

Gość czysta prawda
zwłaszcza jeśli chodzi o wesele w dobrej restauracji!!!!!!!!!

nie no bez przesady, jak ktoś chce to znajdzie, niestety wszystkie te bardziej renomowane restauracje są faktycznie pozajmowane...ale jak ktoś robi wesele powiedzmy 50-60 osob to spokojnie w jakis jesienno-zimowych miesiącach tudzież w kwietniu czy maju :P cos się na pewno znajdzie ;)

Gość a ty sekata to
zawsze chcesz byc ta naj!!!!!!!!!!!!!

Gość Annniiiaaa
myślę, że na 2008 też jeszcze teminy będą, najbardziej oblegane są takie miesiące jak czerwiec, sierpień i wrzesień, więc z tymi miesiącami może być problem..

...pomarańczki!!...z salą,owszem,potrzeba od czegoś zacząć,zwłaszcza gdy ktoś planuje duże wesele,ale inne sprawy..!! Tu pośpiech jest złym doradcą.Kapel weselnych/i nie tylko/mamy \"od groma\",jest w czym wybierać,nawet grymasić i wydziwiać,szukając naprawdę takich,które nam odpowiadają i wcale nie muszą być te \"krzykliwe\" i roztaczające wokół siebie hasło z minionej epoki..\"tylko my,tylko z nami..\" Coś fajnego/dla nas/wymaga zachodu,wiedzy i czasu:)

Gość czarna rozpacz w
tym co piszesz!terminu slubu nie wyznacza kapela tylko my i decyzja gdzie planujemy impreza po slubie!

....ty \'\'rozpacz\" coś kumasz,bo zdaje się,że słabo rozumiesz sens tego co czytasz..:)

Gość Tak to prawda
ja sama chciałam na 2008 ale nie ma już wolnych terminów,tylko został listopad i grudzień:-((((((

Gość grudzień
przecież w grudniu jest adwent zawsze :O więc grudzień też odpada

Gość grudzień
jest tu taki topik na kafe o ślubie w 2009 roku. Ale straszne kpiny tam sobie ludzie robią. A naprawde jest ciężko, zę by dobra restaurację znaleźć na 2008 r.

taaa? od kiedy np. 30.12 jest adwent?? siostra chciała rok temu kwiecień 2008 i zapomnij, mają teraz w listopadzie amiesiac jak miesiąc każdy jest dobry

Gość grudzień
no adwent jest od początku grudnia do świąt, to jasne. A miesiac nie jak kazdy inny. porównaj sobie ślub latem (nawet jesli by padało) a w listopadzie czy w zimie

adwent nie przeszkadza zeby wziac ślub, w poścoie nie wolno. kiedys w adwencie tez nie mozna bylo ale zmienili w adwencie mozna sie bawic bo jest to radosny czas oczekiwania w przeciwienstwie do postu

Gość na mojej wsi
to dopiero na 2022 terminy są i choćbym głową w mur waliła to muru nie przeskoczę i co? i co?

a ja mam wesele w styczniu 2008, bo nie będę czekać 2 lat żeby ożenić się z moim wybrankiem. Zaczęliśmy sie rozglądać we wrześniu i już mamy wszystko załatwione, nie ma żadnego problemu z restauracją czy orkiestrą. POLECAM wesele w zimie, karnawał, śnieg, wódka na pewno będzie zimna.

Gość nie każdy chce brać slub
po ciemku. :O