Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona wkurzona

zero prywatnosci

Polecane posty

Gość ona wkurzona

niewkurza was jak siostra brat mąz zona do wyboru:P czyta wam poczte esemesy e-maile ? bo ja mam takie nienormalne rodzenstwo ktore nawet na gg próbowało mi sie włamac i to nieraz zawsze musze wszystko kasowac wszystkie rozmowy ot tak na wszelki wypadem niemówie juz o sms-ach bo kiedy zaczynam flirtowac z jakim s chłopakiem i te eski sa corazmilsze i cieplejsze oczywiscie moja siostra zaczyna cytowac co ciekawsze kawałki:/ po prostu zero pamiatek zero listów zero jakchklwiek sladów jak ludzie moga byc tacy wścipscy?? kiedys miaam pamietnik az tydzien oczywiscie schowany i co..sami sie domyslcie:/

Gość wspolczuje ...
porozmawiaj z rodzicami ... albo przylej gownazerii po mordzie ... ja bym chyba udusila ...

Gość dziewczynalalat20
wsccipstwo ludzkie jest wstretne

Gość ona wkurzona
jak mam przylac:( obie sa wieksze ode mnie a przynajmniej silniejsze chociaz mlodsze mama ma to gdzies byle bysmy sie nie klucily i daly jej swiety spokoj a nasze sprawy sa nasze mam 20 lat:( przepraszam za ortografie

Gość ona wkurzona
wiem problem moze sie wydawac smieszny i zabawny ale meczy mnie fakt ze listy od kolezanek sa regularnie przez nie czytane to smutne ze niemoge miec zadnych własnosci w tym domu:(

Gość
wkręć je :) np. że jesteś w ciąży