Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marga7565

wszystko mnie dobija

Polecane posty

Gość marga7565

zycie wydaje sie bez sensu,rutyna w moim zyciu mnie zabija a mam 17 lat:(

Gość w morde jesza....
tez tak czasem mam, ja mam 20 ale wiek nie gra tu zadnej roli, przejdzie ci, wczoraj miałam gigantycznego doła a dzis juz nawet o tym nie mysle:)

Gość marga7565
Nie przejdzie mi:(:(Jej ten stan juz troche trwa,wszystko mnie dobija,wszystko bez sensu:(:(Ta rutyna mnie poprostu zabija,dzien w dzien tak samo,dom,szkola,nauka ,dom szkola nauka:(

Gość dzieckooo
zainteresuj się czymś, idź na zajęcia dodatkowe a nie myśl o chłopakach powodzenia

Gość marga7565
no wlasnie w tym problem ze kompletnie sie interesuje chlopakami:(:(Boze moje zycie to normalnie wstawanie o 5,droga do liceum,8 godzin w szkole i nauka non stop do wieczora:(:(Wszystko jest takie rutynowe,czasem mam wrazenie ze jestem kojejna maszyna w tlumie non stop pedzacych ludzi:(

nie raz przechodzily mi przez glowe takie mysli jak Tobie, tez sie zastanawialam po co to wszzystko dzien w dzien to samo, ale sa mile chwile w zyciu dla ktorych warto zyc ktore przerywaja ta rutyne:)

Gość marga7565
Nie chce uzalac sie ale normalnie to jakis niewiem ,okropny okres w moim zyciu,ta jesien,ten identyczny tryb zycia(szkola dom,nauka)powoduje ze ochora na zycie mi mija:(Aniare jak sie nie przejmowac?jak nie martwic sie jak cos nie idzie??

17 lat .......no jasne po co zyć ? życie nie ma sensu wszystko jest do bani nikt mnie nie kocha świat jest obrzydliwy a ludzie źli co za banał banalne życie do dupy idź powiedz to swojej matce niech jej serce pęknie człowiek urodzi dziecko a potem sie doczeka miłości.........kurwa mać a może masz białaczkę może raka kości albo umierasz powoli na coś innego jak mnie wkurwiaja małolaty na maxa idź sie zaćpaj

ano widzisz zebym ja wiedziala jak sie nie martwic to napewno zaoszczedzilabym sporo nerwów, pamietam jak mialam 17 lat, tez to byl ciezki okres dla mnie, tez zastanawialam sie nad sensem tego wszystkiego, ale widzisz pozniej jakos sie żyje, sa rzeczy w zyciu ktore mnie ciesza i dodaja mi skrzydel i sa takie ktore mi je podcinaja, a mysli tez nie raz miałam różne, zawsze sobie powtarzam ze sa ludzie ktorzy naprawde maja gorzej i ciesze sie z tego co mam chociaz nie zawsze było różowo, mam nadzieje ze ten dół Ci minie i odnajdziesz sens życia:)

Gość bziuum
OVCY gratulujemy "inteligentnej" riposty. Wybacz nam, niedoskonałym, że nie jesteśmy tak wspaniali jak Ty. Jak mnie wk**wiaja tacy forumowicze na maxa idź sie zaćpaj.

Gość marga7565
Eh wiem ze inni maja gorzej ale jakos to niespecjalnie mnie pociesza:(:(Poprostu cechy charakteru(za ambitna ,za wrazliwa)powoduja ze nie umiem zyc z dnia na dzien nie martwiac sie porazkami.Kazde niepowodzenie biore do siebie,i mysle.Nie umiem sobie wytlumaczyc ze niemam na niektore sprawy wplywu i czasem poprostu musi sie wydarzyc cos zlego...:(

tez jestem wrażliwa i to mnie chyba najbardziej dobija:( nie martw sie takie juz zycie jest okrutne..

Gość marga7565
Ja juz nie mam sily:(:(Nie nadaje sie do tego swiata:(