Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

cycki piekne sa, ale dlaczego?

Polecane posty

co takiego maja w sobie ze sie podobaja? dlaczego zawsze wszyscy (nie mowcie mi ze nie wszyscy) zwracaja uwage na nie? dlaczego tak przyciagaja wzrok? dlaczego lubimy je piescic? dlaczego?

wlasnie ze nie tylko do facetow, bo wy tez na nie patrzycie, ogladacie, komentujecie a ta ma takie a tamta ma takie a te sa ladne a te brzydkie a ja bym chciala miec takie a ja takie nie rozmawiacie tak?

Gość
:D primo - nie każde są piękne secundo - to tak jakby stwierdzić: twarz piękna jest ale dlaczego... nie wiadomo, nie wiadomo

Pytasz: Dlaczego nam się podobają? a nie: Jakie nam się podobają? I nie mam pojęcia czy lubię je pieścić :D Pytanie jest do facetów, będę się upierać.

Z tego samego powodu co pupy, twarze itd. Natura nas tak stworzyła,(czy bóg) by mieć takie a nie inne gusta i by to sie podobało. Innymi słowy to ma tak działać by jedna płeć czuła popęd seksualny do drugiej( wyjątki są, wiem). Inaczej gatunek by wymarł. Dziwne wydają mi się taki dylematy toż to oczywistość.

Gość serenada pod balkonem
bo są krągłe, kształtne, mięciutkie i ciepłe, kojarzą się z mamą, poczuciem bezpieczeństwa

ale ja to chyba juz erotomanem jestem gadam z jakakolwiek dziewczyna to zaraz sie tam patrze i wyobrazam sobie jak wygladaja jej piersi

Gość
frrrr pewnie młody jeszcze jesteś i narwany :p

jak gadam z wami kobietami tu na forum to tez sobie was wyobrazam (nie obrazcie sie na mnie, pisze jak jest), a wlasciwie wasze piersi i nie jestem pryszczatym malolatem:)

Gość eee to jestes pryszczaty
:-p

Gość
Tylko piersi sobie wyobrażasz czy pozostałe elementy wyglądu zewnętrznego też?

Gość
to chyba musisz mieć fantazję :) mimo usilnych starań nie potrafię sobie wyobrazić osoby z forum

Podejrzewam, że większość facetów tak ma. I nie widzę w tym nic dziwnego. Ba! Byłabym zawiedziona, gdyby tak nie było :D

Gość
niania Ogg - a Ty pisząc z kimś na forum wyobrażasz sobie jego siusiaka? :p

qwertz ciebie sobie nie wyobrazam bo nie rozmawialem z toba... neurosa nie potrafisz sobie wyobrazic osoby?przeciez to proste jest...

niewazne skąd :-p wrzucic nie moge - tajemnica kafeteryjna :classic_cool: qwertz - mozesz spac sokojnie,czasami sie snisz,ale koszmarów nie mam :D

Gość
frrr... no to ciekawe jak sobie mnie wyobrażasz? :) powiedzmy że jesteś brunetem, krótkie włosy, okulary, 180, szczupły - zgadłam?

Gość
niania Ogg - zaczynam się martwić o siebie :D nigdy nie wyobrażałam sobie takich rzeczy. Czy to już przedsionek do przegrania życia? :classic_cool: