Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

cycki piekne sa, ale dlaczego?

Polecane posty

Gość
czasami sobie wyobrażam jakiej muzyki słucha w chwili obecnej rozmówca :o czy to nie jest dziwne? :)

niania - (mam nadzieje ze cie nie obraze jesli tak nie wygladasz) lekko puszysta, ale nie gruba. czarne wlosy do ramion, lekko krecone.zielone oczy. makijaz...chyba tylko czarna kredka. wiek, jakies 28 - 32 lata. chodzisz w spodniach. wzrost 1,78 no i oczywiscie piersi:) masz spore moim zdaniem nie wiem co jeszcze dopisac...

Hmmm...nie zgadzają się włosy, makijaż i wzrost [175 cm :D]...czy ja Ci przypadkiem nie pisałam jak wyglądam? :o

Gość
niania Ogg - kolejny etap to już wyobrażanie sobie członka czy jeszcze jest coś pomiędzy? :D jednak mnie sobie frrr nie potrafi wyobrazić :p

neurosa - (jak cos nie tak to bez obrazy:)) niska, szczupla, wlosy czarne, proste, za ramiona, ubierasz sie raczej fajnie( w moim guscie )w stylu grunge i w mlodziezowym stylu:). lubisz piwo. no i piersi:)tez masz spore, chyba nawet wieksze od niani

Gość
włosy mam ciemnobrązowe do ramion :) poza tym się zgadza czy ja się gdzieś nie opisywałam????

no co ty niania! nie pisalas mi tego. chyba tylko wiek mi pisalas ale nie pamietam

neurosa, to zależy od tego, kto sobie wyobraża. U mnie pomiędzy muzyką a członkiem jest bardzo mało :D Spróbuj coś wcisnąć w to \"pomiędzy\" [jakoś świńsko to brzmi :o] może nie skończysz marnie :D

Gość
styl ubierania można było zgadnąć po stopce :)

Gość
spróbuję wcisnąć: pomiędzy wyobraża się piersi :D frrrr - wszystko przed Tobą

niania:) zgadlas:D tez chyba masz ten dar:) neurosa co przede mna?

Gość
Doszłyśmy tu z nianią do wniosku, że najpierw są fantazje ogólne potem wyobrażenie o piersiach, a na koniec o siusiakach... Ty na razie myślisz o piersiach :D

Jak tak se podsumowałam, to wyszło mi, że ja i neurosa powinnyśmy teraz wyobrażać sobie piersi frrr, a on nasze siusiaki! Czy podążamy w dobrym kierunku? ;) :D

Gość
wyobraziłam sobie opaloną klatę frrr :D poza tym wiemy, że jest blondynem, ma poniżej 180 i 29 lat :)

nie jestem blondynem wlosy koloru ciemnego mam wlasciwie to prawie czarne ciemny braz

Gość
żeby nie było - ja nie mam siusiaka! A ty nianiu?