Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to zrobic

Jak używać korektora???

Polecane posty

Mam 2 korektory,jeden dwustronny- z jednej strony zielony a z drugiej ciemny, a drugi tez w sztyfcie ale jednostronny. Zupełnie nie wiem jak ich uzywac. Podobno korektor kryje niedoskonałosci ale kiedy cos mi wyskoczy na twarzy to poprostu daje odrobine korektora na dane miejsce i lekko rozmazuje,czy dobrze robie??? wydaje mi sie ze nie bo w ogóle mi nic nie kryje. Pomóżcie bo nie wiem czy dobrze robie.

podobno korektor nalezy uzywac pod podklad, ale ja jakos nie potrafie:) uzywam na podklad , delikatnie wklepuje w niedoskonalosc i pozniej pokrywam delikatna warstwa pudru matujacego. Skoro nie kryje to moze powinnas zainwestowac w lepszy korektor? Slyszalam tez ze jesli uzywasz korektora pod podklad powinien byc o ton jasniejszy, jesli na podklad to w tym samym odcieniu

Właśnie mam te lepsze korektory ale ja uzywam pod podkład. Dziękuje Ci za odpowiedź,sprobuje uzyc na podkład i zobaacze co z tego wyjdzie:-) Mam w tym samym odcieniu korektory co podkład to moze dlatego nie działało. Pozdrawiam