Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakawe

Objawy jajeczkowania. PILNE !!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kakawe

Czy podczas jajeczkowania mozliwe są OKROPNE bóle brzucha ?? Z obu stron podbrzusza, czyje takie jakby klucie, bol, nie wiem jak to nazwac. Nie moge sie ruszac, chodzizc no tragedia. Zazylam Nospe ale nie zbyt pomogla. JUz nie wiem co to moze byc. Piersi tez mnie bola, okres mialam ponad tydzien temu. CZy to mozliwe ze to tylko jajeczkowanie??? A wy macie jakies objawy ?? Pomocy bo zdycham....

Takie bóle należy skontrolować bo bez względu na to - czy jest to jajeczkowanie, czy nie - to nie jest normalne.

a nie odstawilas tabletek anty niedawno? moze to bol owulacyjny bo jajanki zaczynaja pracowac. mnie tez pobolewalo przy pierwszym cyklu, no ale nie tak zebym nie mogla chodzic. idz do gina. lepiej sprawdzic.

Gość kakawe
Nie zazywam zadnych tabletek antykoncepcyjnych. Jestem dziewica :)) Jeszcze mi jakos tak slabo.... OStatni raz takie cos mialam miesiac temu. NIe wiem co to moze byc. Zupelnie.

To może być nieprawidłowy \"obraz\" jajeczkowania, czyli coś może dziać się nie tak.Warto wiedzieć, że owulacja NIE BOLI - boleć może uciskanie pęcherzyka na otrzewną. Trzeba zbadać - dlaczego. Może brak wyrzutu LH i pęcherzyk nie chce pęknąć? A może boli inny organ? Bez kontroli u lekarza - nie dowiesz się.

A może to po prostu nic ze sprawami kobiecymi? Może to być również coś z nerkami, albo pęcherzem. Kamica nerkowa boli właśnie w ten sposób, ale ból ustępuje dopiero po bardzo silnych środkach przeciwbólowych, które są podawane w szpitalu. Powinnaś zgłosić się do lekarza.