Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszorka

dlaczego ja robie takie glupoty?

Polecane posty

Gość myszorka

ostatnio mam ograniczone zaufanie do mojego faceta moze i troche przsadzam ae poprostu zostal mi uraz po moim bylym facecie dzisiaj zaozylam drugie gg i rozmawialam znim jako ktos inny wciagnal sie w rozmowe dowiedzialam ze ze ja jako jeg o prawdziwa dzidewcyzna podobam mus ie fzycznie ze nie nie ma zamiaru zdradzac ani zostawiac bla bla ale jednozesnie zabolalo mnie mnie ze on chce kontynuowac rozmowe z ta dziewczyna z gg i nawet momentami przechodzilo to na flirciarskie rozmowki typu: on sie nie pyta jakie mam wymagania wobec faceta....a co chce sie zalapac? a on mozee? zaproponowalam spotkanie ale odpowiedzial ze to jet niemozliwe bo jest ze mna..ja na to ze jak sie pozbedzie dziewczyny a on ze twedy tak tylko ze on sie swojej dziewczyny nie ma zamiasru pozbycwac nie wiem no:(:( dlaczeo ja mu nie potrafie zuafac?

jestes częścią naturalnego elektoratu PiSu.... dobrze mu sie z Tobą rozmawia na gg, bezmyslna dziewucho, bo wlasne dlatego z Tobą jest... wez jeszcze probuj sie z nim umowic jako anonimowa babka z gg a potem zerwac, bo chcial Cie zdradzic i mamy naturalny kazus poslanki Sawickiej :P

Gość myszorka
to akurat napisalam nie ufam mu nie potrafie czy kazdy facet musi byc taka swinia?

Gość myszorka
chcialam sie jzu znim umowic powiedzial ze nie bo ma dziewczyne

Gość łehehehehe
hehe..rozpoznal Cie pewnie na tym giegie, ze to Ty :D

Gość 1111111111111
no ale ten przecież nic złego nie zrobił

Gość Boem
"czy kazdy facet musi byc taka swinia?" wlasnie, czy kazdy facet musi rozmawiac z inna dziewczyna na GG? Faceci to swinie!!

\"chcialam sie jzu znim umowic powiedzial ze nie bo ma dziewczyne\" ale jak pogadasz z nim ze 2 miesiące to sie wreszcie umowi

Gość ** ** ** ** ** ** ** *** ***
ja pierdziu...kurde o co ci chodzi twoj facet twojemu drugiemu ja powiedział ze mu na tobie zalezy więc o co chodzi...że wyglupiaste rozmowy z druga toba prowadzi...to chyba nauturalne że dobrze mu się gada bo to jesteś Ty...matko to juz wygłupiascie pogdac przez siec nie może...przeciez powiedział tametej tobie że nic nie bedzie...o co ci chodzi kobieto??!! juz nie mowiąc ze sam pomysl zagadywania faceta własnego z innego numeru to dno i pólmetra mułu. ee...nie znam sie na gg ale chyba power gg mozna zobaczyc ip osoby z która sie gada...więc on po ip byc moze już wie że to z toba gada :P

Napisal, ze sie nie umowi, bo ma dziewczyne, a ty masz jeszcze jakies pretensje. NIe wymyslaj, taka moja rada. Ja tez mam ten problem - nie ufam, bo przejechalam sie w przeszlosci, ale wedlug mnie to sa Twoje urojenia. Koles zachowal sie fair i nie powinnas sie nad niczym zastanawiac. Chyba, ze rzeczywiscie Cie na tym gg rozpoznal :D A Ty bys rozmawiala z jakims obcym facetem na gg, gdyby do Ciebie napisal?

idąc tym trybem myslenia, to sie kobieto musisz oblać tylo benzyną i podpalić... gosc nie kręci nic na boku... a Ty sobie jakies filmy wkręcasz oczywiscie, jesli sie uprzesz i bedziesz go molstowac miesiacami, przyslesz zdjecie jakies atrakcyjnej kolezanki to sie wreszcie umowi... kazdy wagonik mozna odczepic.. ale nie o to chyba chodzi

Gość co mam zrobic
a facet pewnie po IPeku sie domyslil ze to ty przynajmniej ma na ciebie haka odbije to sobie zdradzajac cie w piewszym nadarzajacym sie momencie