Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hrabia von Kisiel

Komu brakuje SEXU?

Polecane posty

Gość Hrabia
ja jestem z Wrocławia, mam 22 lata, i jestem wyposczony do granic wytrzymałości :/

hrabia, a ja ci moge powiedziec dlaczego panny nie uprawiaja seksu z pierwszym z brzegu, tylko dlatego, ze maja ochote. kochalam sie z facetami bez milosci (niezbyt czesto, bogu dzieki), a potem zdarzylo mi sie to robic przez dlugi czas, z facetem, ktory przynajmniej na poczatku, kochal mnie do szalenstwa...i wiesz co wynika z moich doswiadczen, ze seks z milosci to cos specjalnego, facet, ktory cie kocha bardziej sie stara w lozku, a poza tym dla mnie w seksie najwazniejsze jest, zebym sie czula bezpiecznie z partnerem, a trudno o to z nowo poznanym facetem

Gość eorijow
nosz kur.wa 😡 chwile mnie nie było, a już jakieś gówno się podszyło :P jestem z.....z centrum :classic_cool:

Gość eorijow
z centrum histopatologi oddziału psychiatrycznego patrze na sciane jest zielona i czekam............. czekam az czekolada dojrzeje

no całkiem miło i przyjemnie hehe miałem nie pić ale dorwałem kierowce :D:D a mi brakuje dzisiaj swietego spokoju :D:D:D

Gość rata././
mi tez brakuje - juz 5 miesiecy chyba z bylym sie przespie :O

Gość rata././
tak dokładnie z byłym... mój były to piękny owczarek niemiecki uwielbiałam jego języczek za nim trafił do schroniska

Gość Hrabia
ktoś ma ochotę na spontaniczne spotkanie z 22 latkiem ? tylko dla samej przyjemnosci, bez zobowiazan i zbednych gadek...??;>

a ze mną a ze mną hehehe beka jak faceci łkają zeby sie tylko przespać z kobietą :D:D:D mnie to smieszy cos takiego ale dzieki tym ludziom jest wesoło

Gość stara mcha 45
ten drugo wpis z fotka to ..... podszywacz a kysz mi stąd przebirańcu ja KOBIETA wiec nie wstawiaj idiotycznych zdjec ....................... dojrzały, rowiesnik, starszy

Gość Hrabia
do 24: ja nie rozkminiam czy sex bez miłosci jest lepszy czy nie. wiadomo ze lepszy z miloscia, ale co zrobic jak miłosci nie ma a sexu sie chce...;> mi sie chce baardzo, wielu kobietom też wiec po co sie meczyc, i ryzykowac w jakis agencjach. Mozna sie po prostu umowic na spontaniczny, szalony sex bez zobowiazan z osoba ktora ma ten sam "problem":)

Gość do rata././
to juz lepiej poszukaj sobie kogos innego, tragiczny wyraz slabosci dasz jak to z nim zrobisz:O

wczoraj trzeba było iść na impreze poszukać sobie towarzystwa na sex bo chyba tam tego nie brakuje wiec na pareset osób hhe napewno jakaś panna sie zgodzi

Gość Larry młody 23
stara: dojrzały? nie interesuje Cie sex z dużo młodszym??;> czemu?:( wydaje mi sie ze nie powinnas wybrzydzac a z młodym moglabys jeszcze zaszalec i sie wykazac...

Gość stara mcha 45
Larry..... synu .... czuję się zawstydzina

Gość Larry młody 23
a co masz do stracenia? życie jest jedno a czas płynie, nie rozumiem Cie, skoro masz ochote na sex...

Gość Hrabia
było by miło gdyby skojarzyła sie tutaj na tym forum jakas parka na sex. Po prostu nie ma w necie takich miejsc gdzie osoby spragnione zblizenia moglyby sie spotkac... dla czystej przyjemnosci- bez zobowiazan, sponsoringu itp. Sama przyjemnosc...

Gość Hrabia
Ivanka: nie wierze, bo..?

Gość stara mcha 45
Larry..... nie mam juz nic do stracenia:) a ochotę mam!! za długo zyję w celibacie, a jam:) nie zakonnica Hrabio! Miło słyszec , ze Tobie byłoby miło, gdyby mnie było miło:) gdyby komuś było miło:) .....pewnie komus będzie milo, moze kiedys i mnie bedzie milo::):)

Gość stara mcha 45
A ja wierze.. No coż... wiara czyni cuda O O np. Strzałka.... jest tego dowodem, wiec trzeba wierzyc.