Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarniejsza Niż Mrok

moje erotyczne wspomnienie....

Polecane posty

Gość moje opowiadanie erotyczne
...niewiem, była może 6 nad ranem,gdy przebudziłam się i ujrzałam mojego słodko śpiącego mężczyzne, któremu poranna strużka śliny spływała obficie z dolnej wargi-zmierzając w zastrzaszającym tempie ku dołowi-by z dzikim impetem rozbić się na poduszce zwanej Jaśkiem, odzianej w niebieską poszewke z kory. To wyzwoliło we mnie dziką żądze i chęć złożenia rozkosznego pocałunku na ustach mojego mężczyzny.

Gość ide o zakład
że Czarny 56768565846 to jakas stara zdesperowana kura domowa.idz ty lepiej w pizdu i czarnej nie obrazaj ciućmo.za długo tu ona jest na kafe zeby takie rzeczy stare lachociągi ja obrazały

Gość oj reno reno
:D wściekliznę

Gość o co wam chodzi
Czarna jaja sobie robi jak zwykle:DA z Bielszym jest od dłuższego czasu to norma ze ją broni.W sumie ma rację.

Gość o co wam chodzi
Poza tym ona go kocha z tego co tu pisze

Gość tu jest dowód
ciekawe pytanie ale chyba nie na to forum ...miłość jest dziwnym uczuciem...dla jednych to ''motylki w brzuchu'',drżenie rąk,zamęt w głowie...dla mnie to po prostu chęć trwania przy NIM do końca życia...razem sie starzeć...zachwycać sie każdym siwym włosem na jego skroni... i o kim ona pisze?

Gość a ja powiem jak to jest
czarna jest z bielszym w realu,pisali tu o tym świetna para,on przystojniaczek a ona super kobietka,sympatyczna i z klasa,nie rozumiem jak można sie ich czepiać ludzie to chyba naprawdę zazdroszczą bo nie łatwo jest znaleźć tu kogoś interesującego ja osobiście życzę im szczęścia🖐️

Dlatego na frajerów najlepiej nie reagować. Niech żyją w swoim wyidealizowanym świecie, zmyślonym w swych tępych głowach, mózgu pozbawionych od wódy i papierosów. A miłość i tak zwycięży

Gość to fakcior jest
czarna nawet w ubłoconych gumofilcach będzie sie prezentować jak niejedna w szpilkach,ma babka klasę,nawet kiedy bluzga to robi to tak,ze nikomu nie przeszkadza;)

Gość to fakcior jest
i jeszcze jedno mnie nurtuje :Bielszy vel bydle,jak to się stało,że wyrwałeś Czarną?niejeden to ostrzył sobie pazury na nią a ona nic. taka zdystansowana do wszystkich była,owszem fotki wklejała swoje czy nie nie ważne,ale to wszystko.żadnych poufałości.a tobie sie udało!jak?????????

Jak mi sie udało?? Po prostu byłem sobą. Nikogo nie udawałem, nigdy nie kłamałem i nic nie zmyśliłem. A poza tym nie ostrzyłem sobie zębów na Czarniejszą. Wpadliśmy na siebie przez zupełny przypadek:)