Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaskaaaaa

usuwanie zylakow

Polecane posty

Gość Kaskaaaaa

czy ktos wie ile kosztuje taki zabieg?mam 26lat i skierowania nie dostane,bo to jeszcze nie to stadium,moje nogi nie nadaja sie do pokazywania wiec jesli mozecie to prosze o informacje bo nie wiem czy w ogole o tym myslec

Gość ChwilaUlotna
mam ten sam problem wstydze sie pokazywac nogi

Gość Lolittaaaaaaaaaa
Kasie a probowałas profilaktycznie zapobiegac zylakom? jak nie to Ci cos polece 1-masc tołpy "venoderm" (składniki to min. kasztanowiec, borowina) bardzo dobrze robi na zmeczone nogi i zyły na necie do kupienia naewt za 15 zł w atekach około 23(!!!!) 2-to sa tabletki stosowane profilaktycznie w leczeniu przewlekłym zył niestety nie wiem jak sie nazywaja ale sa malutkie koloru zielonego- koszt około 5 zeta 3- ostatnie co mozesz zrobic to zastrzyi heparyny ale nie wiem, czy dostaniesz skorowanie na to dostaniesz. zabieg nie wiem ile kosztuje,niestety w tym Ci nie dam rade pomoc :) - pozdrawiam

Gość Kaskaaaaa
Lolitaaa-->dzieki za porade napewno z niej skorzystam,te tabletki to chyba venescin-moj chirurg naczyniowy tylko to mi zalecil ale przyznam ze stosowalam to dosc dawno a obecnie nic,ale moze stala profilaktyka to tez jakas opcja:) Jednak jesli chce spelnic moje marzenie tzn.lato w mini spodniczce to bez zabiegu sie nie obejdzie,pozdrawiam:)