Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje kogos

ta jesien nastroila mnie tak w sam raz do zakochania.

Polecane posty

Gość potrzebuje kogos

kogos tez? chcialabym dac komus milosc i te milosc otrzymac, miec z kim spedzac przyjemne wieczory, smiac sie, poznawac, rozmawiac i wyglupiac.czemu nie moge znalezc takiego mezczyzny, do ktorego cos poczuje i on do mnie.

Gość wala traktorzystka
ja całe studia stroniłam od zwiazków, ale zawsze na wiosne opanowywała mnie wielka chęć randkowania, najlepiej co tydzień z kim innym :)

Gość potrzebuje kogos
oj bylam juz dzis;) fajne w koncu byloby cos poczuc do kogos ale nie mam zamiaru uganiac sie za 1 lepszym.mama nadzieje, ze to jakos samo przyjdzie, nieoczekiwanie, lecz jak ma przyjsc nieoczekiwanie jak ja ciagle wyczekuje:P

Gość agnesina
Ja sie zakochalam wlasnie w jesien. za 5 dni bedzie nasza piata rocznica:)))

Gość potrzebuje kogos
a mieliscie kiedys czasem takie uczucie, ze ta osloawiona milosc NIGDY do was nie przyjdzie?ze nikogo nie pokochacie?i nie poznacie, no bo jak?bo ja tak mam.i mimo, ze mam takie mysli to czuje sie szczesliwa, nie przytlaczaja mnie-jak na razie.moze dlatego, ze jestem mloda.

\"a mieliscie kiedys czasem takie uczucie, ze ta osloawiona milosc NIGDY do was nie przyjdzie?ze nikogo nie pokochacie?i nie poznacie, no bo jak\" raczej nie "uczucie" ale "pewność" i nie "miałem" a "mam" 🖐️ a reszcie może się poszczęści :P

Gość potrzebuje kogos
no i jak jej pomoc gnomie?

Gość kropka bez i
Wiecej wychodzoc, wiecej sie usmiechac, byc naturalnym i takie tak. W sumie duzo trzeba tez zawierzysz szczesciu. Ja mojego faceta poznalam w dzien w ktorym akurat mialam ochote wszystkich powystrzelac gdyz strasznie bolal mnie zab a kolezanka zaciagnela mnie na jakies party na ktorym wlasnie poznalam mojego kochanego.

Czasem wystarczy zatrzymać sięna moment i rozejżeć wokół siebie :D