Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość STOP-KLATKA

SZUKAM DOBREGO FRYZJERA-STYLISTY POZNAń!!!!!!!

Polecane posty

Gość STOP-KLATKA

SZUKAM DOBREGO FRYZJERA-STYLISTY POZNAń!!!!!!!

Gość STOP-KLATKA
pomóżcie kochane poznanianki, macie jakiegoś dobrego, sprawdzonego fryzjera??? Jaki salon polecacie, ewentualnie podajcie namiary do kogo się zwrócić oraz nr telefonu, dzięki z góry

Gość struna29
to ja Ci polecam w takim razie salon Magia. ja chodze tam już od dawna i nie zamierzam zmieniać ;) jesli chodzi o tel to 794 412 699 ale zajrzyj na strone, tam mozesz wiecej o nich poczytać www.salonmagia.eu

Gość Anq27
Taaaaa...salon Magia to się od dnia otwarcia reklamuje...na wszystkich forach. wejdz sobie na forum wizaz.pl tam masz opisane setki fryzjerów

Gość kolo922
ja też chodzę do tego salonu naprawdę są tu dobre fryzjerki, jak nie raz siedziałam u swojej Kasi to jak były klientki u dari czy ani to wszystkie klientki niesamowicie przeżywają jak super mają włosy

Gość martynka74
a ja chodzę w Poznaniu do salonu Galeria Image. Zawsze wychodzę zadowolona z wizyty, nigdy mnie jeszcze nie zawiodła moja fryzjerka. Namiary na ich stronie www.galeriaimage.pl

Gość mordzia
ja też chodzę martynka do galerii image. Chodzę do Dobrochny. Ostatnio byłam u niej na baleyage i jestem bardzo zadowolona.