Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu

doradzcie co mam robic

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu

Znam jednego chlopaka, ktoremu sie podobam. super sie dogadujemy, jestesmy wspanialymi kumplami i cos miedzy nami iskrzy ale... jest jedno ale... on ma rozszczep wargi. i to mnie przeraza. nie wiem co mam robic. czy pozwolic na to zeby bylo cos miedzy nami czy nie. pomocy.

Gość A CO TO JEST
to widac jakos?

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
noo troche..nawet troche bardziej,..

czy warto się nad tym w ogóle zastanawiać? daj wam szansę.jesli coś nie pójdzie to trudno, ale pomyśl, że i tak juz teraz po sprawie bo jeśli Go odrzucisz, to i tak bedzie po przyjaźni.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
ale bez przesady. nie tak bardzo.

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
Mam nadzieje ze by nasza przyjazn sie nie skonczyla. bym musiala mu naklamac ze nie jestem gotowa na zwiazki itp i on by to zrozumial.

Gość dasdasdasdas
kur.wa co za marna prowokacja. Jesli facet kogos obrzydza fizycznie to trudno zeby miedzy nimi iskrzylo. Moze pociagac intelektualnie ale do zwiazku to nie doprowadzi. Prosimy przemyslane i prawdopodobne prowokacje.Bo ta jest z palca wyssana

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuu
to nie prowokacja

Ja sama urodizłam sie z rozszczepem wargi podniebienia i calej tej reszty w buzi, przeszlam pare operacij plastycznych i jako tako wygladam :) NA zdjeciu z podanego linka jest pokazane dziecko zaraz po urodzeniu, ja wyglam w miare juz normalnie - nie liczac blizny po zszyciu wargi i troche skrzywionego noska w jedna strone :/ ale glowa do gory jak kogos sie kocha to nie wazny jest wyglad - moj narzeczony jak spotkalimsy sie nawet tego nie zauwazyl, i jemu nigdy nie przeszkadzalo to jak wygladam, sam wiele razy byl dla mnie oparciem i wspieral mnie, nawet wteyd gdy bylam w spiztalu na operacji mialam gips na pol buzi :P A ci ktoryz uwazaja ze ludzie z roszczepem lub innym wadami sa gorsi maja po prostu batrdzo niski iloraz inteligencji i niech przemysla 10000 rayz zanim cos powiedza... bo niewiadomo jescze jakie dzieci czy wnuki im sie narodza...