Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

kto mi cos wyjasni-sprawa damsko-meska

Polecane posty

Gość o jezu..

jak ktos ma chwile to moze przeczyta ta rozmowe i wyjasni mi bo ja nie mam bladego pojecia o co chodzi kolesiowi ( a moze o nic...) gadamy o jego psie o imprezie na ktora nie wiem czy pojde(on idzie na pewno, powiedzial ze mnie odwiezie do domu i ze szkoda jak nie pojde itp.) a tu ni z gruchy ni z pietruchy pyta mnie czy lubie kino.Przedstawie fragment rozmowy. ja-bardzo lubie ale dawno nie bylam. cisza on-to kiedy mnie zabierzesz?chwila ciszy-zart zatkalo mnie to pytam czy on lubi kino -tak,mam w domu kolekcje filmow jak chcesz mozesz wpasc i poogladamy.znowu cisza -ej tylko nie mysl ze cie podrywam, fajnie jest po prostu kogos poznac nowego mnie zatkalo to odpisalam -ok ok, dzieki za zaproszenie. A potem juz nam sie rozmowa w ogole nie kleila. To jest kolega ze studiow starszy ode mnie troche, mnie sie podoba myslalam ze ja mu tez ale teraz sama nie wiem. Troche maly ten fragment rozmowy i moze trudno ocenic ale ja sie zastanawiam tylko czy 25 letni facet szuka ''kolezanki'' z ktora bedzie ogladal filmy, chodzil do kina i do pubu? Troche to dziwne. Wiec o co mu chodzi?

Gość to wszystko mnie przerasta
a Ty ile masz lat? Bo sprawiasz wrazenie niedorozwinietej 14 latki