Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alibaba baba

Od jutra będzie przybywać jakiś kilometr autostrady dziennie i basen tygodniowo.

Polecane posty

Gość alibaba baba

Tusk mówił w TV :classic_cool:

Gość haniutkaa
No właśnie, czekamy z niecierpliwością !!!!

Gość a jutro znajda dowody
na to, ze Rzym wybudowano w ciagu 1 dnia :classic_cool:

Gość stałe
uu widze ze atakuja rozgoryczeni zwolennicy PiS

Gość zdaniem.faceta
fajnie, ale kto teraz będzie premierem, czyżby były premier Marcinkiewicz ? A może należy wsadzić kij w mrowisko ?

Gość ZAMIATAJKA
przedłużacz --> ja od dawna wyczułam, ze Ty pisiok jesteś :O intelekt jak u kaczyńskich :P 🖐️ i pewnie też 1,60 cm i kot w domu zamiast baby

Gość zdaniem.faceta
przedłurzacz orgazmów , durny jesteś i nie masz wyczucia politycznego , pragnę przypomnieć, że pan Tusk podziękował w pewnym sensie panu Wałęsie za skok przez płot, czyli o krok do przodu , teraz chodzi o krok do przodu i o nowoczesne myślenie :)

Gość dfghfhfhtffh
Co za wymiar "przedłużacz...:P " Nie chwal się :)

Gość tak tak tak 111
Przedłużacz ale morda brzydsza niż u kaczyńskich :O widziałam kiedyś fotkę na kafe --- trauma do końca życia :O :O

Gość tak tak tak 111
i vice versa ale ja przynajmniej ładna jestem a nie taka zryta z gęby jak Ty :O :O :P 🖐️ idz pisioku zagraj hymn żałobyny na pianinku hehehhehe

Gość dfghfhfhtffh
ooo Mister Orgazm ma niedosyt po wyborach :) No cóż niektórzy nie potrafią przegrywać :)

Gość zdaniem.faceta
przedłurzacz orgazmów - do mnie pijesz teraz ? Proszę bardzo , napisz do mnie na adres : hiorton@o2.pl , mam na imię Arek :)

Mnie jest wszystko jedno kto rzadzi.Jedni sa gorsi od drugich.Najgorszew tym wszsytkim jest to,ze za 4 lata znów ogłupiony narodek pójdzie i ze złosci zagłosuje na Kaczorów,bo ekipa Tuska wszystko spieprzy,bo przeciez majac takicie tuzy w partii jak Balcerowicz,Lewandowski,Bielecki czy Hajka Gronkiewicz nie da sie inaczej. tak tak tak - nie mam zrytej gebymjest gładka jak pupcia niemowlaka :-p zdaniem faceta - Ty napisz,Ty zaczałes...napić sie mozemy zawsze :-p ale na nic więcej nie licz :classic_cool:

{ taaaa...a szefem wszystkich szefów Banków zostanie znów Balcerowicz } I to będzie prawdziwa apokalipsa. :o

Gość tensss
powiem tyle ,ze nie rozumie ludzi ,nie rozumie tego co zrobiliscie !!!zal mi was !!!wybrac takiego dupka i szmaciarza ,nie bede juz mowil o zlodziejstwie !!! eh szkoda gadac wypie....rdalam z tej sepleniacej tuskiem ,gronkiewicz i rokita polski . wtorek Katowice -Pyrzowice 6 .20 odlot do ukochanej irlandi mam nadzieje ze donaldsik juz tam sie nie pojawi wiecej bo dalej na drogach widac takie ciapki ..aha te autostrady i baseny to on pewno zrobi folder jak maja wygladac :P jestescie POpaprancy i zal mi was POsrancy !!!!!!!!!!!!!!

Gość boisko PO otwarciu zamknęli
krzewy uschły

Gość no i przybywa ... gadania