Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*frywolny wikary

Cieszycie się że nie ma Leppera? Nie ma Giertycha?

Polecane posty

hmmm dziwny ten twój facet :o poczuł się pewnie i wydaje mu sie że nie musi dbać o Ciebie... może wzbudź w nim zazdrość, nie za dużo żeby nie przesadzić... Ale np możesz napomknąć że koledze z pracy bardzo podobała się twoja bluzka, albo fryzura. Za bardzo mu chyba nadskakiwałaś...

o pracy to nic nie wspominaj bo tam to dopiero dzieja sioe cyrki,ale jestesmy razem i chcemy byc wiec musimy jakos to zrozumiec.Jezeli chodzi o zazdrosc to nie wiem bo jest zazdrosny gdy spotykam sie z moim bylym ale nie takl jak ja o niego.

sama nie wiem pirwszy raz to mu sie zdazylo,ale on twierdzi ze to jego umysl a nie maly.Wiesz dzisisj dal pomysl abysmy troszke osobno pobyli i na nowo sie spotykali jak kiedys,ale sie nie zgodzilam.Pewnie to pomogloby ale ja nie chce byc sama.

nie zaproponowal rostanie tylko taka separacje aby znowu zaczelo laskotac w brzuchu ale to nie wypali bo ja nie mam gdzie sie podziac,zreszta w samotnosci to kto wie co do glowy odbije.Zapytal mnie o zdanie nie stwierdzil ze tak chce tylko ze to moze pomoc w sprawach luzkowych.

sepracja... ale ta separacja mogłaby wszystko skończyć :o. On na pewno czuje do Ciebie to co dawniej? Jesteś pewna że nie ma nikogo na boku? Dziwne to wszystko troche...

Gość polak mały
wnuczek dziadka zolnierza werchmachtu premierem Polski...hehehe...kwachu- syn sbeckiego oficera ktory mordowal AKowcow byl prezydentem...gratuluje wyboru !

stralka dzieki wiem ze jestesmy sobie przeznaczeni wiele sie stalo abysmy byli razem i nie chcemy zyc bez siebie mamy tylko jeden problem i probujemy go rozwiazac.z wasza pomoca oczywiscie

jestem tego pewna rozmiawialam i o tym wiec to nie moze byc to,zreszta on nie posowa lasek ot tak sobie dla zabawy,robi to z uczucia,przypominam ze jestem jego 2 partnerka z ktora sie kocha.

myszo ja nie sugeruje że posuwa, próbuję Cię tylko jakoś naprowadzić. Skoro się kochacie to przetrzymacie... Ale jeżeli sytuacja sie nie zmieni to może seksuolog pomoże...

Gość polak mały
mysza jak cie chlopak zdradza to zostaw go w chol...znajdz jakis pozadny material na dluzsze lata..:)

musimy jAKOS wytrzymac bo nie potrafimy bez siebie zyc tylko jak tu rozwiklac problem,mam nadzieje ze nie czas jest tutaj potrzebny bo dla mnie kady dzien to tortury

Gość polak mały
kiedy facet ma powazny problem na glowie wtedy sex go nie pociaga...musisz dowiedziec sie o co chodzi...a na pewno ma jakis powazny problem..moze cos w pracy...

no moze cos w tym jest ale nie sadze ze to moze byc powodem.On w wieku 29 lat zaczal uprawiac sex a ze mna to dopiero tak normalnie bez gumy i wogole...moze tu cos jest

Gość polak mały
raczej to jakis powazny problem natury osobistej