Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaaa

jak wygladaly wybory u Was ?

Polecane posty

u nas w Edynburgu porazka...czekalo sie przecietnie po 2 godziny w kolejce aby oddac swoj glos... Tak wiec uwazam, ze naprawde bylismy bardzo wytrwali i mimo wszystko glosowalismy. A jak bylo w waszych miastach ? Poszlo sprawniej czy tez sie naczekaliscie ?

Gość Malusiaaa
Ja sie dowiem jak tata wroci bo siedzi w komisji i ja tez mialam ale mi sie neichcialo hehe

Gość w Dublinie
podobno tez ogromna kolejnka ... nie wiem czemu nie dali wiecej ludzi w tym dniu, przeciez to bylo oczywiste ze jak sie tylu ludzi zarejestrowalo to beda kolejki... co za bezmyslnosc

Gość viki_33 z Litwy
W wilnie frekwencja 200% :) jak podjechalam pod ambasade to kolejka byla na 2 godz bo 2 autokary podjechaly- swoja droga niesamowite, ze ludzie zamiast sie dobrze bawic na wycieczce stali w tej kolejce na zimnie. Ja poszlam do teatru i po spekrtaklu juz bez kolejki :) Dziekuje wszystkim glosujacym poza Polska :D bo wiem, ze to moglo byc trudne ( dla mnie to 300 km)

Ja glosowalam w Dublinie i czekalam pond 3 i pol godziny. Ale w sumie bylo fajnie.Tylko niektorzy pomylili wybory z dyskoteke i pili piwo pod polska ambasada.Jeden pan tak sie napil,ze polozyl sie na czyjejs posesji i wezwane do niego karetke,bo byl tak pijany,ze nie reagowal,jak ludzie sie pytali czy wszystko z nim w porzadku.

Gość kutwa jasna moj chlop tez tak
za to ja przed lokalem wyborczym przypomnialam sobie o dowodzie;) ale juz mi sie drugi raz isc nie chcialo i tak nie zaglosowalam:)