Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ

PREZENT DLA 10,5-LATKA...

Polecane posty

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ

chciałabym kupic 10-11-latkowi piłkę do 'nogi' ale zupełnie nie znam sie na tym sporcie i nie mam kogo zapytac... czy ktos z was ma może dziecko w tym wieku/jaką piłkę trzeba kupic?jakiego klubuw sklepie powiedzieli,że w tym wieku to chłopcy kierują nie kierują się marką producenta piłki (np.czy to piłka adidas czy nike)ale raczej zaspołem...no ale jakie sa najsłynniejsze zespoły... poradźcie coś...pliss

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ
klubów miało byc...sorki-jestem padnięta:(

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ
jednak dobrze napisałam tylko spacji nie postawiłam:)ale ze mnie ciapa...

Gość Spytaj jakich piłkarzy lubi
I wpisz to potem w Google - będziesz wiedziała jakich koszulek i jakiego zespołu szukać.

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ
tylko nie napisałam, że to chodzi o prezent anonimowy...tzn.ja nie bardzo znam to dziecko tylko rodziców i prezent ma byc na święta bożonarodzeniowe... wiem,że daleko do nich,ale właśnie mam okazję się rozejrzec, bo normalnie nie mam czasu, a przede wszystkim to niedługo się spotkam z jego mamą i wtedy może sie podpytam czy lubi ten sport...bo z tego co wiem to wszystko ma, więc to jedyny sensowny prezent jaki na razie wymyśliłam... dodam,że z rodzicami łączą mnie stosunki oficjalne,ale chciałam zrobic jakis ciepły gest w kierunku dzieci-jestem im b.wdzięczna i próbuje to wyrazic,a oni by prezentu nie przyjęli...

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ
tzn. chcę ten prezent 'podrzucic',że niby nie wiadomo od kogo(od mikołaja) ale oni się domyślą... ponieważ ich dzieci nie znam wypytywanie byłoby podejrzane...

Gość ŚW.MIKOŁAJJJJ
no pomoże ktoś?