bipi 0 Napisano Październik 22, 2007 Czy możecie mi polecic dobre kołdry. Nie chce wełnianych i chyba nie bardzo puchowych. Ale może ktoś z Was ostatnio robił takie zakupy i może mi coś doradzić. Ikea, Jusk ?? CZekam na Wasze propozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JYTDRG Napisano Październik 22, 2007 CZESC! JA KILKA MIESIECY TEMU KUPOWALAM KOLDRE W JUSKU.NIESTETY NIE PAMIETAM JAKIEJ FIRMY,ALE JEST ANTYALWRGICZNA, LEKKA I BARDZO CIEPLUTKA. KOSZTOWALA OK.150ZL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bipi 0 Napisano Październik 23, 2007 Kupiłam w jusku. Ale za 250 zł po przecenie. Super. Jestem bardzo zadowolona. Antyalergiczna, leciutka, podwójna. BArdzo cieplutka. DZięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bipi 0 Napisano Październik 23, 2007 Kupiłam w jusku. Ale za 250 zł po przecenie. Super. Jestem bardzo zadowolona. Antyalergiczna, leciutka, podwójna. BArdzo cieplutka. DZięki za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach