Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

o co mu moze chodzic?

Polecane posty

Gość o jezu..

jesli facet jest bardzo mily, swietnie nam sie rozmawia, chetnie mi pomaga, zaprosil mnie nawet do siebie do domu zeby poogladac filmy, a potem mowi zebym nie pomyslala sobie tylko ze mnie podrywa to znaczy ze co? traktuje mnie jak przyjaciela? chce sobie ze mna filmy ogladac,chodzic do pubu i rozmawiac? przeciez od tego so kumple...?

faceci sa-sorry- pojebani.ja nigdy nie wiem o co im chodzi.chyba tylko o jedno.

Gość o jezu..
a mi sie wydawalo ze jest inteligentny...a to co robi i mowi to jedno drugiemu zaprzecza. Sory ale ja nie chce zyc jakas glupia nadzieja a jak ja mu sie nie podobam to po cholere te filmy( u niego w domu) i wypady do pubu itp. Nie chce byc jego kolezanka!

Gość o jezu..
bardzo smieszne :/ ja sie powaznie pytam bo nie wiem co o tym myslec. moze ktos ma podobne doswiadczenia i mi wyjasni o co chodzi albo najlepiej jakis facet niech sie wypowie prosze!!I jeszcze chce isc ze mna na impreze, powiedzial ze mnie zawiezie i odwiezie do domu nawet,ale ja chyba nie chce znalezc sie z nim w samochodzi w srodku nocy...co za chora sytuacja!

Gość o jezu..
ale mieszka z kumplem-to niech sobie z nim oglada...ja po prostu nie wierze w przyjazn damsko meska, z mojej strony to jest niemozliwe. Tylko czy jemu chodzi o przyjazn czy o cos wiecej? Nie mam bladego pojecia

Gość ale masz problemik
trafiłaś na delikatnego faceta i nie chce abyś odniosła wrażenie że chodzi mu o znajomość tylko w celu "erotycznym", chociaż - oczywiście - o taką mu chodzi tylko boi się, że jakby to szczerze powiedział to Ty - krucha i delikatna - uciekniesz. Ale nie bój się, tylko daj mu sygnał, że nie jesteś taka niedostępna :classic_cool:

Gość o jezu..
czy to byla wypowiedz faceta?? ale ja nie licze na znajomosc czysto erotyczna. I nie wiem czy zgodzic sie na te filmy u niego w domu...? I co z ta impreza...? Moze pojde i bede sie bawic w towarzystwie innych facetow,jak bedzie zazdrosny to wiadomo co to znaczy. Co powinnam zrobic?

Gość ale masz problemik
owszem faceta. Ja obstawiam, że to prawiczek. A co do imprezy to sama zdecyduj czy warto :O

Gość o jezu..
prawiczek?ale on ma 27 lat...

Gość ale masz problemik
no, napisałem że tak obstawiam, ale wszechwiedzący nie jestem :)

Gość o jezu..
haha no raczej nie. To ja juz nie wiem co robic, zglupialam totalnie. Napisze mu ze nie ide na impreze chyba, i dopiero sie za tydzien spotkamy, niech poteskni sobie troche za mna ;)

Gość makarenaaa
a moim zdaniem on cie wlsnie traktuje jak kumpla. I tylko jak kumpla,raczej nie licz na nic wiecej.

Gość rozowy beret ..
jak dla mnie postawil sprawe jasno. Powiedzial ze Cie nie podrywa przeciez. Moze po prostu Cie lubi i faktycznie chce sie zaprzyjaznic. A jak ty tego nie chcesz to powoli sie wycofuj bo mowie Ci, Byc zakochana w swoim przyjacielu to jest okropna sprawa. Nie plataj sie w to lepiej jesli on traktuje Cie tylko jak dobra kolezanke.

Gość rozowy beret .
jak dla mnie postawil sprawe jasno. Powiedzial ze Cie nie podrywa przeciez. Moze po prostu Cie lubi i faktycznie chce sie zaprzyjaznic. A jak ty tego nie chcesz to powoli sie wycofuj bo mowie Ci, Byc zakochana w swoim przyjacielu to jest okropna sprawa. Nie plataj sie w to lepiej jesli on traktuje Cie tylko jak dobra kolezanke.