Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulibuliii

brzuszek

Polecane posty

Gość ulibuliii

kiedy (w którym tyg ciąży) zaczął wam rosnąć brzuszek?? tzn kiedy zauważyłyście że brzuch wam się zaokrgla? mi się zaraz zacznie 3 miesiąc i narazie nie widze zmian...to moja 1 ciąża dziękuje za odpowiedzi, pozdr.

Gość fajan babka z forum
6 tydzień mi się zaczął i jak się najem to widac, szczególnie wieczorem :D

Gość ulibuliii
no u mnie leci 8 tydzień...czyli drugi miesiąc się niebawem skończy może troszkę podbrzusze jest wieksze..a może to tylko moje wrażenie....

Gość ulibuliii
od zapłodnienia. dokładnie 8 tydziń.

Gość ulibuliii
nie chodzI mi o to kiedy ędzie widoczny dla innych tylko o to kiedy ja to zaokrąglenie zauważe?? bo narazie jak sie rozbieram to nic nie widze...

Gość ulibuliii
no to wypada mi chyba czekać..wiem że u chudyc\h kobitek szybciej brzucho widać. ja do chudzizn nie należe...to może dlatego jeszcze nic nie widze...

U mnie przy pierwszej ciazy brzuszek zaokralil sie pod koniec piatego miesiaca i to tez niewiele.Wlasciwie to dopiero w 7miesiacu bylo widac ze jestem w ciazy.Tym razem brzuszek mam wlasciwie od 3miesiaca-gdzies tak 10tyg i systematycznie rosnie.

No to jeszcze dodam ze jak pierwszy raz zaszlam w ciaze to wazylam 55kg(w ciazy przytylam 12)a teraz 70.

a czasami tego (brzuszka) wogóle nie widać.Zależy od budowy ciała.Moja przyjaciólka (szczupła,wysoka babeczka) poszła rodzić,a lekarz jej nie uwierzył-miała tak płaściudki brzuch... Pozdrawiam

Gość fajna babka z foru
Nie naciązagne. Ja tez się z tym spotkałam. Wchodzę do sklepu kolezanki, stoję gadam z Nią a Ona mi ze jest w ciązy :D A ja " gdzie??? " Była w 7 miesiącu, ubrana w wleurowe dresy i jak stała przodem to za cholerę nic widac nie było. Wszystko poszło na boki :D Jak ustała z profilu to tak jak w 4 miesiącu :D W szoku byłam :D Nic a nic nie było widac :)

Ok ale co innego spotkac kolezanke ubrana w dres a co innego jak babka w 9miesiacu pojechala rodzic i lekarz nie mogl brzucha znalezc-to dla mnie troche naciagane.No chyba ze on nie widzial zanim sie rozebrala...

wczoraj oglądałam zdjecia i stwierdziłam, ze brzuszek zaczął sie zaokrąglać i wyglądać na ciążowy ok 26-28 tygodnia.

Gość Jasmina100
Ja mam 10 tydzień . mama mówi ze mam fajny brzuszek. Hmm... tylko zastanawiam sie czy rośnie mi tak szybko brzuszek juz ciążowy czy brzuszek od jedzenia ;P tak czy siak inni co nie wiedza to nie widza :S

w 25 tygodniu moi koledzy z pracy się zorientowali, dość późno zważywszy że urodziłam bliźniaki;) a tak serio w 20 już nie mieściłam się w żadne spodnie

Gość DO PrzyszłaMama23de
a normalnie ile ważysz? ile przytyłaś dotychczas?