Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibsi

Poleciała mi jakaś woda!!!

Polecane posty

Gość bibsi

Jestem po weselu, troche sie pobawiłam ale sie dobrze czuje, wczoraj coś mi leciało taka woda, potem już nic - czy powinnam isc do lekarza czy to normalne?

Gość pluplu
jeszcze nie wytzreźwiałas kobieto

Gość jesli w ciazy jestes
to wody plodowe

Gość bibsi
No logiczne że w ciąży jestem.. zaczełam 7 miesiac. Intelogentna "fajna babko" - tak woda mi poleciała z kranu z domu i nie wiem co zrobić.... bez komentarza niektóre tutaj to domyslne... Więc tak dla Twojej informacji - poleciała mi z pochwy.

Gość bibsi
No logiczne że w ciąży jestem.. zaczełam 7 miesiac. Inteligentna "fajna babko" i "linea"- tak woda mi poleciała z kranu z domu i nie wiem co zrobić.... bez komentarza niektóre tutaj to domyslne... Więc tak dla Twojej informacji - poleciała mi z pochwy.

Gość bibsi
Moniko jestem w 26 tc, woda poleciała oczywiście z pochwy, na codzien nosze wkładke wczoraj nie miałam i jak przykucnełam popłyneła wodzista "substancja" myślałam, ze to sluz ale był za rzadki i bez zapachu - taka woda dosłownie :( Linea - naprawde jestś taka głupiutka? Co robisz na tym forum to ja nie wiem... bo chyba nie jesteś matką, jak Cię bawia takie rzeczy to na forum dla dzieci się przenieś.

Gość bibsi
Moniko jestem w 26 tc, woda poleciała oczywiście z pochwy, na codzien nosze wkładke wczoraj nie miałam i jak przykucnełam popłyneła wodzista "substancja" myślałam, ze to sluz ale był za rzadki i bez zapachu - taka woda dosłownie :( Linea - naprawde jestś taka głupiutka? Co robisz na tym forum to ja nie wiem... bo chyba nie jesteś matką, jak Cię bawia takie rzeczy to na forum dla dzieci się przenieś.

Gość bibsi
Oczywiście że zadzwonie do niego ale poki co ja mam z nim kontakt dopiero wieczorem o 21. póki co chciałam siezapytać tutaj, może ktoś miał podobną sytuacje albo może mi coś poradzić/

Gość chamskie baby na tym forum

Gość powinnaś szybko
jechać do szpitala!!! to śmiertelne zagrożenie dla Twojego dziecka! na co czekasz?