Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie starsze

panie po 30 i panowie do 20

Polecane posty

Panowie....dzisiaj się trochę źle czuję....taka pogoda niestety..proszę mnie nie denerwować...:) ;)

Gość +waniliowa+
Ja mam 32 lata moj chlopak 23, rozumiemy sie doskonale, od pol roku mieszkamy ze soba i planujemy wspolna przyszlosc. Jesli chodzi o seks to lepiej byc nie moze :-)Teraz gdybym miala jeszcze raz wybierac, to tylko mlodszego :-)

wczoraj sie zapierałes że absolutnie z żadną kobietą na stałe...tylko przelotna znajomosc...

nie zapieralem sie z zadna kobieta na stale... napewno znalazlaby sie taka z ktora bym mogl sie zwiazac, ale do poki sie nie znajdzie to trzeba korzystac z zycia...

Akurat tutaj masz rację...puki wolny jesteś korzystaj z życia..ale kiedy się już z kimś zwiążesz...wtedy nie wolno zranić Ci tej osoby..

Hmmm Ja mam 25 lat i opstatnio tatal korbe na punkcie 35 letniego faceta. Spotykałam sie z mezczyzna o 5 lat młodszym, tak tak mezczyzna... Był bardzo dojrzały intelektualnie ha i nie tylko. Moje drogie taki facet tez wiele potrafi, to nie jest kwestia wieku...

ha ha ha fajny adam ma fajny temperament ( chyba ;) ) Nio słodko sie czyta. Moi \" przyjaciele\" z roku nazywaja to FF