Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem na ile wyglądam...

Ile mi dajecie lat?

Polecane posty

No i super, tylko, że proszę uważnie czytać temat. Czy prosiłam kogoś, aby oceniał jak sie ubieram, zachowuję czy jakie mam poglądy? Chodziło mi tylko o wiek.

cóż.. moim skromnym zdaniem sposób w jaki się ubieramy (/zachowujemy-ale tego ocenić nie mogę bo się nie znamy) znacząco wpływa na to na ile lat wyglądamy.. mam koleżankę na roku, malutka, szczuplutka, buzia jak laleczka.. dałabym jej góra 15 lat..no ale dziewczyna się tak maluje/czesze i nade wszystko ubiera że czasami wygląda starzej niż wykładowca...

Gość po po po po
a ty sobie możesz prosić trolu mały z twarzą nawiedzonej lalki lub jak wolisz krasnala ogrodowego.... spać marsz! i radzę zerwać kontakty z chłopakiem pedofilem, bo każdy zwykły nawet 18latek interesuje się kobietami ewentualnie dziewczynami...a nie dziećmi!!!

ja sie ubieram bardzo kobieco.....nie nosze bluz ani adidasow wrecz takie bardziej kobiece szmatki robie makijaz a i tak kurde mi daja gora 15 lat 😭 chociaz mam skonczone 19 :classic_cool:

Też racja... :). Ubiór świadczy o człowieku.... Tak, może i wyglądam jak dziecko, ale w przeciwieństwie do Ciebie, "po po po po", nie zachowuje się dziecinnie. Takie komentarze to pozostaw dla swojego niedowartościowanego ego. Sama mam wiele kompleksów, ale nie potrzebuje dowartosciowywać sie krytykując innych....

Gość izóchna
hmmm...Ludzie, ale po co tak szydzicie? Jak się wam dziewczyna nie podoba, to nie oglądajcie. Każdy jednak poogląda sobie zdjęcia jakiejś tam dziewczyny, i potem na koniec ją opluje. Tylko dlaczego? Czy coś przykrego komuś zrobiła albo coś chamskiego napisała? zastanówcie się nad kolejną pokusą napisania czegoś, co jest przejawem braku kultury. pozdrawiam

Gość po po po po
lepiej mieć niedowartosciowane EGO niż upośledzone ID i zakładać takie topiki. pohamowania trochę dziecko...

"po po po po" - jeżeli nie podoba ci się topic to po co się w nim wypowiadasz i tym samym podbijasz jego "popularność"? Troche logiki w działaniu by ci sie przydało :O Mam 160cm wzrostu, nawet już pisałam :). Tak, nie pytałam się, czy sie komuś podobam czy nie, czy godzę w jego zmysły estetyczne - tylko i wyłącznie wiek..... A to dlatego, że każdy, kto mnie dopiero pozna, mysli, że jestem 14-latką. Zatem chciałąm się upewnić od osób obiektywnych, czy naprawdę tak wyglądam (na 14-latkę).

Gość hej hej
nie przejmuj sie tymi opiniami, sama mam ten problem, zawsze mialam, teraz mam 24 lata, niedlugo 25 bedzie.. a slyszalam 17, 18 :/ jedyne co Ci radze to nie pzrejmowac sie i.. nie starac sie na sile siebie postarzyc, i co ze wygladasz na mlodsza? czy to zle? pomysl o tym jak sie bedziesz czula majac 45 lat i slyszac ze zaledwie na 30 kilka wygladasz :) nie postarzaj sie ubiorem, bo o tym czy jestes dorosla nei decyduje to jak wygladasz ale co masz w glowie i jak patrzysz na swiat .. powodzenia

Gość po po po po
a co dziecino myślisz? że ci wszyscy ludzie których poznajesz to się zmówili, żeby Ci 14 lat dawać? to i tak moim zdaniem dużo.. owszem, wyglądasz jak dziecko. i do tego niedorozwiniete... sama tego nie widzisz?

Niedorozwiniety to ty jesteś z tymi swoimi nedznymi komentarzami. Może masz zły dzien, może żadna kobieta cię nie chce. Ale nawet jeślibyś był ucieleśnieniem damskich ideałów to i tak zadna cie nie zechce z takim paskudnym charakterem.... Naucz się kultury, to naprawde pomaga :).

Gość hej hej
a z Twoich odpowiedzi wnioskuje ze glupia nie jestes :)

Gość po po po po
będzie miała 45 i będzie wyglądać na 30?? a w życiu! spójrz na jej twarz - ma takie babcine rysy ( lub jak kto woli ryzy laleczki CZAKI ). Przez te rysy teraz wygląda na dużo młodszą, a za pare lat bedzie już wyglądać na dużo starszą, wręcz starą. moja koleżanka też jest niziutka i podobne ryzy ma ( no troszkę ładniejsza jest) i efekt ten sam. W lo wszyscy się smiali że taka dziwczyneczka z niej, piwa w barze bez dowodu kupić nie mogła, a jak już dowód pokazała to się dłuuugo przyglądali zanim jej sprzedali :-) a teraz ?? lat 20 pare i te rysy takie wyostrzone, ze na taką starą malutką wygląda - babciowata twarz...nie widziałam jej dłuższy czas i się normalnie przeraziłąm

Gość po po po po
pomyłka :-) epitet "niedorozwinięty' tyczy się ciebie, a konkretnie Twojego wyglądu... a co? może rozwinięty jest? :-D

IQ mam 137, myslę, że aż tak bardzo mało to nie jest :). "po po po po" nie wiem, jak bedę wyglądać za kilkanascie lat, moze dalej dziecinnie, może już staro.... ale wiem jedno - że rozmowa z Tobą nie ma sensu, bo i tak nie prowadzi do rozsądnych wniosków. Dziekuje osobom, które uszanowały moją prośbę i wypowiedziały się wzgledem zadanego pytania.

Gość po po po po
a co tu IQ ma do rzeczy? ID od IQ nie odróżniasz gówniaro?? 137 - dobre :-D

Gość nvnvmbmbmb
proste wygładasz na najzwyczjniejszą w świecie wieśniare i tyle i psyche tez masz zacharataną takimi zdjeciam w net błłeee

Gość aniaswe
"Bo nie wiem na ile wygladam" Nie przejmuj sie wypowiedziami niektorych malo inteligentnych ludzi. Kazdy ma wlasne zalety i wady i tak jak juz sama wyzej napisalas niektore osoby chyba chca sie dowartosciowac mowiac o innych zle ale pamietajmy o tym ze to tylko o tych ludziach zle swiadczy! Ja mam odwrotnie do Ciebie, gdy bylam w Twoim wieku wydawalo mi sie to duzym problemem, jestem wysoka osoba co w terazniejszym moim zyciu nie sparwia mi to zadnego klopotu wrecz odwrotnie jestem zdania ze w jakis sposob dodaje mi tylko uroku, ale w latach szkolnych bylo to moja zgroza. W tej chwili mam 186cm i potrafie dostrzec tego zalety, nie wiem moze to przyszlo z wiekiem ale mam do Ciebie prosbe, sprobuj dostrzec w swoim mlodym wygladzie zalety a napewno z czasem bedziesz sie tylko smiala z tego ze ktos Ci daje 14 lat! Powodzenia