Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczkadziwaczka

zła jak osa na lekarza

Polecane posty

Gość kaczkadziwaczka

Dziewczyny powiedzcie mi ile placicie za lekarza prywtnego! Bo mnie dzisiaj z nóg wyrwalo jak mi powiedzial cene 130zł! Bez badania! Tylko usg dosłownie 15 minut!!! Dał do tego zdjecie z usg, ale one chyba powinny byc za darmo. Zamiast mu mogłam kupic dziecku kombinezon zimowy!!!!!!!!

Gość ja place 250 za wizyte

Gość kaczkadziwaczka
250 ale moze zarabiasz 10 000 tys to nie problem, ja niestety tyle nie zarabiam, chcialam isc do prywatnego bo wiadomo ze tamci maja wszystko w dupie, ale ludzie bez przesady.

Gość ja place 250 za wizyte
niestey tyle nie zarabiam...musialam pojsc do tego bo tylko ten jest dobry wczesniej chodzialam do tanszego i niestety pozostawialo to wiele do zyczenia:/ tez musze sobie wiele odmawiac w zwiazku z cena wizyt...

moja za samą wizytę bez usg bierze 100 zł (do usg nie ma uprawnień). Za samo usg 2d płaciłam 150 zeta, za 3d 200 zł. Ceny w wawie.

Ja płacę 100zł a jeżdże do profesora. Zwykły gin u mnie bierze 80 zł wiec ceny chyba normalne

Gość Wiolka fiolka
Ja płacę 80 zł za wizytę w tym usg.

Gość cena z Krakowa.
Gin - doktorant. Za zwykłą wizytę bierze 60 zł. Z usg i ktg 100.

Gość katkamatka
130 zwykła wizyta 150 z wglądem usg, piszę tak, bo na dokładniejsze badania usg jeździłam gdzie indziej i tam 2D 150zł! a 3D 200

Gość łe
to ja myślałam,że mój jest najdroższy.Za wizytę w tym badanie,USG,L4 płacę 80zł.Raz wzioł 100 bo zrobił do tego cytologię i ostatnio też 100 bo dodatkowo wypełnił mi wniosek o zasiłek rehabilitacyjny.

Gość dxjjkjkj
nic nie place, jedynie za usg 50 zl, musicie miec niezla kase ze tak bez problemu placicie za wizyty

Gość ja płacę
ostatnio zapłaciłam 50 zł za badanie,usg i usg piersi u zaufanego i sprawdzonego lekarza

ja place za badanie z usg 60zl kuzynka w bialymstoku 50zl za sama wizyte, usg kolejne 50zl, cytologia 25 kolezanka w warszawie - wizyta 150zl, usg kolejne 100zl w warszawie za samo badanie usg 3d u wysokiej klasy specjalisty trzeba zaplacic 300zl

Gość Krystyna ****
50 zł za komplet badan-czasem to usg, usg piersi i cytologia, czasami samo badanie na fotelu i porada.

Gość Krystyna ****
Zapytaj wczesniej ile kosztuje badanie, to zawsze bezpieczniej, albo skorzystaj z badania w klinikach jak Luxmed.

Gość language practice
ja w warszawie zaplacilam 180 zl. Wizyta miala kosztowac 90 zl, zrobil mi dodatkowo USG nawet nie informujac o kosztach. Dowiedzialam sie jak wyszlam z gabinetu. wiecej nie poszlam. Chodze do panstwowego i zyje

Gość elinova
Ja płacę 50 zł za wizytę u ginekologa. W cenie: badanie+USG+nagranie z USG/gdy byłam w ciąży/. Do tego podstawowe badania robione kobietom w ciąży.

Gość to szalenstwo
gdy patrzac na ceny ginekologow w Polsce zawalu mozna dostac!!! co za dzierstwo!!! przeciez placicie za ubezp!!! zadajcie od lekarzy,zeby was przyjmowali i leczyli na tym samym poziomie co prywatnie!!!

Gość Krystyna ****
W Londynie-wizyta bez badań 100 euro +usg 100 euro.Polski ginekolog.

Na szczęście mój gin juz przyjmuje państwowo a tak było 50zł bez względu na jakiekolwiek badania, za wizyte tylko po recepte nie brał kasy

Ja chodzę państwowo i mam robione wszystkie badania jakie powinnam mieć. Lekarz miły, chętnie odpowiada na wszystkie moje pytania, podał prywatny nr tel. w razie \"w\", na każdej wizycie robione USG 2D. Tylko na USG genetyczne wysłał mnie do innego lekarza i za to muszę juz zapłacić 200 zł + 50 zł za nagranie na płytke jeśli chcę. Ale to tylko jednorazowy przypadek. Wszystkie inne badania (cytologia, badania krwi i moczu, itd) mam bezpłatne.

80 zł badanie , 120 zł badanie plus usg ale warto było choć zarabiam grosze bo jestem nauczycielem i mąż niewiele więcej ale mam zdrowe dziecko na które dłuuuuuuuuuuugo czekałam. Miałam po drodze do 2 dziecka ciążę obumarłą , chodziłam do państwowego lekarza teraz wiem że to był błąd , tego aniołka już nie ma..........

Gość powiedzcie mi
powiedzcie mi dziewczyny jak to jest ,że za wizytę z usg zaraz tak kasują? Przecież lekarz nawet tyłka z krzesła nie rusza tylko się okręca w drugą stronę(przynajmniej u mnie)Mój sobie nic nie dolicza,ale czytam co piszecie i szok!To jak idę do internisty to powinnam mu ekstra bólić,bo nie tylko zajrzy w gardło,ale też osłucha? Nie oburza was to? No i strajkują,bo mało.

Gość mama Julii
Z ilu ja rzeczy dla dziecka muszę zrezygnować, żeby uzbierać na te wizyty. Normalna wizyta- około 80 zł, Wizyta z USG- 100-120 zł. Na początku ciąży chodziłam państwowo do 2 lekarzy, ale niestety nie byłam zadowolona z ich usług i w dodatku na wizytę musiałam zapisywać się z 2 miesięcznym wyprzedzeniem. Im lepszy lekarz, tym dłużej trzeba czekać na wizytę, a do prywatnego lekarza mogłam iść, kiedy chciałam.