Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napaliłeś Mnie

NO DAJCIE MI TU JAKIEś WSKAZóWKI, CZYM GO ROZPALIć? PROSZę?

Polecane posty

Gość napaliłeś Mnie

Ostatnio tak szczerze rozmawiałam z moim facetem, powiedział, że chciałby abym czasem dominowała w łóżku i była pewna siebie. Dajcie mi jakieś wskazówki, bo jestem taka, że lubię jak facet dowodzi i nie potrafię za bardzo w drugą stronę poza tym nie umiem się ośmielić. Jak mam się zachowywać? zadowoliłyby mnie konkretne wskazówki, liczę na Waszą pomoc, ; )

Gość napaliłeś Mnie
Chciałam abyście napisali mi Wy faceci, co najbardziej Was kręci a panie co robią w swoim życiu intymnym aby rozpalić do białości, ok? plis:)

Gość napaliłeś Mnie
Idealista idź się je.bać 🖐️ z muminkami najlepiej :O

Gość hmm mysle ze powinnas
1. niespodziewanie zaciagnac go do lozka 2 . ty wiesz co go podnieca wiec uzyj tego w lozku moze lubi jak sie go wiaze itd. ;) hihi na to osmielenie z ta lufka to dobry pomysl , no ty go zadowalasz wiele tu tlumaczyc nie tzreba zalezy co lubi ubierze sie sexy szpilki mini jakas sexi bielizna pod spod niech cie on sam rozbierze zatancz dla niego :) powypinaj sie no chyba ci starczy co :) a przed moze jakas kolacje zrob hehe i powiedz ze kochasz :P

Gość napaliłeś Mnie
chciałabym zrobić striptiz i zatańczyć, ale nie mam odwagi...:O a tak świetnie to robie :(

Gość fruziak
zaskocz go czymś Kup jakąś sexy bieliznę zrób mu striptiz póżniej moze jakiś masażyk, który z czasem przerodzi się w grę wstępną To ty go rospal bądz ostra i pewna siebie napewno zadział

Gość tylko tam spokojnie
niektorzy po prostu nie moga sie przemoc albo przywykli do panowania faceta wygoda dla pan heh tez tak mialam no ale zaczelam cos kombinowac i dalam rade rob wszytsko (prawie) co on lubi ;) bedzie okej

Gość napaliłeś Mnie
Marzę o tym aby byc choć trochę ostra, ale poprostu się wstydze:O a wiem o tym, bo wszyscy mi mówia że zajebiście tańcze, pozatym uczyłam się latynoskich.. :O

Gość gość
Ja tam tez nigdy nie wiem, co robić. Poza tym również wstydliwa jestem:o:(😭Doskonale Cie rozumiem.....striptease i krecenie tyłkiem to takie oklepane:o

Gość napaliłeś Mnie
Idealista się podemnie podszywa, nie zwracajcie uwagi o tej oprze to normalne jak się nie ma kogo po tyłku klepać:D A Wy co zawsze robicie w łóżku?

Gość fruziak
to wasi faceci więc czego tu sie wstydzić

Gość gość
Ja sie kładę i leżę :classic_cool:

Gość i co ja mam odpowiedzieć
? zupełnie nie wiem...

Gość napaliłeś Mnie
ja bym się bała , że on mnie wyśmieje, pozatym współżyjemy dopiero 2 miesiące:O

Gość napaliłeś Mnie
No ja nie leżę, ale on przeważnie inicjuje wszystko, pozycje, a jak jestem na nim to krótko bo nie lubię, nie czuje na jeźdzca zbyt wiele

Gość gość
Faktycznie chyba trzeba sie zalać w 3 doopy, to wtedy przyjdzie odwaga:DTyle, że ja mam np. tak, że zalana w 3 doopy w ogole nie mam żadnej przyjemności z sexu...żadnej:o. I nie pisze tu o butelce wódki, ale nawet np. o jednym piwie.

Gość fruziak
nie musisz dominować ale może od czasu do casu to ty zainicjuj sex np poprzez jakieś pieszczoty daj mu do zrozumienia że masz na niego ochotę

Gość napaliłeś Mnie
mam słaby łeb to walne sobie 3 łyki whisky i bedzie Łokiej :D

Gość Michaił Pravda
Dobrze jak na początek zmienisz swoje nastawienie. Z potulnej gąski postaraj się mieć coś w swoim zachowania z kota. ;-) Zresztą nie wiem czy w pełni uda Ci się chociażby sprawić wrażenie kobiety dominującej. Z racji tego że po raz kolejny chcesz dawać a nie brać. Jeśli chodzi o same pozycje seksualne. To broń boże żadnego wystawiania dupska czy leżenia na plecach. To facet bezradnie ma leżeć ( oczywiście nie do końca :P ) a Ty masz po nim jeździć jak po chłopcu, który po raz pierwszy kocha się z kobietą. :P

jestes tu jeszcze? bo moglbym dac Tobie kilka rad ktore mnie zajebiscie jarają :D no to moze na poczatek (skoro sie jeszcze troche krepujesz) to: uszykuj sobie gdzies jakis balsam, rozbierz go tak zeby chociaz troche odsłonic posladki, i strzel masaz lecz sek w tym zebys byla ubrana w spodniczke i nie miala majtek na sobie. jak poczuje na swoim tyłku Twoja ciepła cipke to zobaczysz co sie bedzie działo... :P jak bedziesz chciała cos berdziej pikantnego to dawaj smiało :)

Gość napalileś Mnie
oo! dobre, dzięki:D dawaj jeszcze!

no wiec nic tak nie podnieca jak spontaniczne akcje no dobra wiec kila propozycji: ni stad ni zawad, z zaskoczenia zawołaj go do łazienki gdzie czeka wanna z woda i zapalone swieczki albo po prostu wejdzcie pod prysznic i strzel mu franca (mysle ze jesli chodzi o pierwszego loda to jest to fajne miejsce, ) jak skonczy na piersiach (latwo i szybko mozesz sie umyc) to zobaczysz jaki wesoly bedzie chodzil przez długi czas :) wsadz mu palec w tyłek! serio! to tez jest niesamowite uczucie, zwłascza podczas lodzika :) na bank bedzie sie bronil ale jak zobaczy jakie to jest przyjemne... :) no i jesli nie proboiwaliscie 69 to na pewno rozpali go do czerwonosci jestes? bo nie wiem czy jest zebym dalej pisał

oj... moja ukochana ma tysiące niesamowitych pomysłow ktore od czasu do czasu realizuje. ale opisze je juz jutro bo dzis ide spac. dobranoc

Gość napaliłeś Mnie
figo fago jesteś tu? dobre te porady dawaj więcej ;)

chcesz wiecej? no wiec moze cos takiego: skoro wspolzyjecie od niedawna to zapewne zabezpieczacie sie gumką. (?) wiec idz do apteki i kup globulki patentex oval. oczywiscie ponownie obowiazkowo spodniczka, wychodzisz na 10 minut przed planowanym (tylko przez Ciebie stosunkiem) wkladasz sobie ta globulke w cipke (radze włozyc wkladke bo troche leci) i idziesz do chlopaka, usiadz na nim okrakiem gdy on np siedzi na kanapie. całuj po szyi, za uchem, na bank mu stanie. rozepnij spodnie, odsun majtki i .... mysle ze bedzie tak podniecony i happy ze moze w Ciebie wejsc bez tej pierdolonej gumki (to naprawde jest zajebista roznica czy z gumka czy bez) poczuc swoja ukochana tak \"na zywo\" to jest niesamowite przezycie! jesli sie boisz to niech nie konczy w Tobie, (moja dziewczyna stosowała te globulki przez dluzszy czas i zawsze bylo ok, choc czasami troszke piecze na poczatku) tylko ze uprzedzam ze ja zazwyczaj tak w srodku cyklu finiszowałem na zewnatrz :)