Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa chwila

naturalne metody na katar

Polecane posty

Gość czekoladowa chwila

znacie jakies?

Gość czekoladowa chwila
a z czego?

Gość czekoladowa chwila
acha a tak wogole jak rozpoznac ze ma sie chore zatoki? bo mnie katar trzyma juz ... trzeci tydzien bedzie:( i juz mam taki podrazniony nos przez krople:(

Gość eksperymentka
do zakraplacza wlac napar z kminku lub lekki roztwor soli i uzywac zamiast kropli do nosa plukac nozdrza roztworem soli -uwaga sciaga sluz z zatok uciskac punkty obok skrzydelek nosa pare razy dziennie po pare minut wyeliminowac pokarmy zasluzowujace- nabial, ziemniaki, wszelkie slodycze, biala maka zamiast ziemniakow jesc kasze jaglana itp

inhalacje różnego rodzaju, np. z ziół - szałwia, rumianek itp., amol. a jeśli katar trwa tak długo, to wybierz się do lekarza, ogólny może skierować Cię do laryngologa, a ten na prześwietlenie zatok.

Gość ja robie tak ze kupuje
krople miętowe ( te na ból żoładka) nalewam je na łyżeczke i podpalam chwile,następnie zdmuchne plomien i wdycham powstające opary. Pomaga naprawde juz po pierwszym zastosowaniu.

Gość katar w 3 dni
da się usunąć stosując się do wskazówek w temacie "4 warunki determinujące zdrowie" na www.vademecum.zdrowia.prv.pl Odpisz czy pomogło?

Gość kasiawojda78
Awww katar -.- najgorsza rzecz podczas przeziębienia!!!!! Już mnie szlag trafia! Koleżanka mi ostatnio poleciła Vapomix dla zakatarzonych dr beta do aromaterapii i dzięki temu jestem w stanie normalnie oddychać w domu