Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aanek

Watpliwosci..

Polecane posty

Witam! Mam pytanie czy mozna byc z facetem, ktory ma nieciekawa historie zycia i towarzystwo? Mam na mysli to ze np. ma kolegow w wiezieniu. Obraca sie w towarzystwie kibicow on tez nim jest... itd.

Gość żubrówka z sokiem jabłkowym...
Można - nikt Ci tego nie zabroni. Chyba że jesteś niepełnoletnia to wtedy mogą zabronić Ci rodzice :)

nie chodzi tu o meskosc zadna. nie dawno sie tego dowiedzialam jakich ma kolegow... dlatego sie zastanawiam czy warto to ciagnac..

wiesz co ? ja tez jestem kibicem, ale nie takim zapalonym jak twoj, ide na mecz aby pokibicowac, troszke pokrzyczec ale nie po to aby napierdalac sie z policja moge sie zalozyc ze skoro jego koledzy siedza i on jest z tego dumny:classic_cool: to spotykasz sie z niezwykla szumowina po co Ci ktos z marginesu spolecznego ? jestes niezwykle plytka i pusta bo lecisz na jego wyglad zobaczysz - za jakis czas ten Twoj wielki kozak bo zapewne taki jest - bedzie sie schylal po mydlo w wiezieniu a jak z niego wyjdzie bedzie zwyklym ciotexem - tego chcesz ??? lecisz tylko na wyglad - jestes pusta !!! dno i bąbelki mam nadzieje ze przeleci Cie kilka razy a pozniej oleje ( w miedzy czasie moze mu sie reka odwinac bo bedziesz miala inne poglady jak on - wielki paker ) a wtedy moze zrozumiesz co znaczy prawdziwa milosc SKAD SIE BIORA TAKIE KRETYNKI ????????????? P.S. zobacz ze nikt Ci nie odpisuje bo dla ludzi to nie normalne byc z jakims cwelem z marginesu tylko dlatego ze fajnie wyglada i ma szacunek ludzi ulicy:classic_cool: