Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka glogow

palace jak sobie poradzilyscie z tym nalogiem?

Polecane posty

Jeżeli planujecie rzucić, to rzućcie przed przystąpieniem do starań. Palaczka rzucająca palenie w chwili, w której dowiaduje się o ciąży również może zaszkodzić maleństwu. Ponieważ potrzeba minimum 6 miesięcy, żeby organizm mógł się odtruć, a płuca oczyścić.

mi wystarczyło ze zobaczyłam 2 kreski na tescie- od tamtej pory nawet maszka nie wziełam, mimo ze mnie nie odrzuca od fajek.

Gość palaczka glogow
ja wlasnie wczoraj zobaczylam dwie kreski.... i chce mi sie palic jak cos zjeme....

Ja paliłam od 17 roku życia, przed ciążą nawet pakę dziennie :o wiedziałam, że tylko ciąża będzie moją motywacją i faktycznie - dwie krechy i już - koniec. od ponad ośmiu miesiecy nie palę i zapomniałam, że coś takiego istnieje...:)

Gość ale w ciąży nie palilam
Rzuciłam kiedy dowiedziałam się o ciąży, ale po porodzie nie karmiłam piersią i wróciłam do nałogu.:(

Ja też jak tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży, przestałam palić od razu. Pewnie, że na początku chciało mi sie palić. Ale już po tygodniu było coraz lepiej. Teraz zastanawiam się dlaczego byłam taka głupia i w ogóle paliłam :)

JA paliłam długo, na rok przed rozpoczeciem starań rzuciłam palenie. TO była największa motywacja dla mnie. Poza tym wiedziałam, że palaczki nałogowe nie powinny rzucać z dnia na dzień jak się dowiedzą, że są w ciąży. Poza tym chciałam jak najbardziej oczyścić się z toksyn :)

palaczka glogow, pociesz sie tym ze chęc na fajkę mija po max 2 tyg, jak tyle wytrzymasz to potem juz z górki. a moze nawet szybciej przestaniesz o tym myslec. ja nie pale od konca sierpnia, i juz od dłuugiego czasu nawet nie mysle o papierosach, jakoś samo przeszło. mąż też rzucił, ale on stopniowo. w domu nie palił ze wzgledu na mnie, jesli u ciebie ktos pali to stanowczo tego zabraniaj, inaczej bedzie ci b. ciężko rzucic.

edi33, to masz dobrze, w takiej sytuacji łatwiej rzucic. mnie niestety nie odrzucało, ale i tak sie nie dałam temu swinstwu pokonac :)

Gość ja paliłam 10lat
jak zobaczyłam 2 kreski, to zapaliłam moze 10 papierosów przez całą ciąże.A jakoś od 7 miesiąca juz wcale. Ale zdażyło mi się czasem zapalić w ciązy, tak pół lighta, ale to dosłownie moze 10 przez cały ten czas a moze nawet i nie. Miałam jednak takie potworne wyrzuty sumienia po kazdej takiej "połówce" ze stwierdziłam ze nie jest to tego warte. Zreszta te pół nawet nie dawało przyjemności, bo wciąż myślałam o tym ze maleństwo sie tym teraz truje.