Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekretarka Anna

mogłybyście pokochać faceta po dekapitacji?

Polecane posty

Gość sekretarka Anna

możecie mi pisać, ze jestem jakaś konserwatystka czy niepostępowa ale ja nie mogłabym :-o

Gość pluplu
co to jest dekapitacja?

hmm... nie obawiałabyś się, że będzie nieco roztargniony? :P Na dodatek facet, który nie ma głowy do interesów wymagałby sponsoringu. I mogłoby sie okazać, że jest nieco... zepsuty?

Gość
zależy czy to dla mnie straciłby głowę :D

neurosa, ale jakby już stracił, to miałby niewiele do zaoferowania. Chyba tylko spadek :classic_cool: Poza tym głowę też trzeba tracić z umiarem :D

Gość mazurski chlopak
jak wiecie chlopak ma dwa lby bez tej z mozgiem da sie zyc , bez tej wazniejszej w kutasie zyc sie nia da i nie warto

po dekapitacji? a co on miałby wtedy do zaoferowania? no chyba że ten spadek hehe... ;P ps a skąd w ogóle taki pomysł? a poza tym jak pokochać kogoś kogo nie ma? z kim nie można pogadać?

Gość Czytam.
Po dekapitacji - tak. Po kastracji -nie. Hahaha...

Gość Czytam.
Anah ---> Może założę topik pod tytułem: "Czy kochałybyście swojego faceta po kastracji?" Pewnie zrobiłby furrorę. Hahahahaha...

Gość sekretarka Anna
sorry, miało być po depilacji :-o koleżanka z biurka obok mi wpisała złośliwie tamto, bo musiałam odebrać telefon :-(

Gość Czytam.
* "furorę" (wg słownika PWN) - poprawiam się sama.

Gość Czytam.
Sekretarko Anno --> Nie psuj zabawy. :)

Gość Czytam.
Łi... tam - DEPILACJA. Proza życia. Ja nawet bym chciała żeby mój facet wydepilował się cały. Inny punkt widzenia bym miała. I kochałabym go tak samo. Ale taka dekapitacja - to było coś! Hahahahaha...

Gość eksperymenciara
ee, tam trochę taki jeździec bez głowy, nie?

Gość Czytam.
Chodzi mi o temat. O depilowanych, depilujących się facetach przeczytałam masę wypowiedzi na kafeterii. I wszystko sprowadza się zawsze do tego samego. Myślałam, że wreszcie coś z humorem, a nie z humorami... A co myślicie o topiku: "Moja kobieta depuluje się pod pachami - POMOCY!" Koszmar, nie? Czytam tę Kafeterię i czytam... Ech! Jak trafię na coś z humorem, to okazuje się, że porażka.

Gość bo tak musi byc
czytam..jesien...:o

Eee, no bo założenie było z humorem, ale potem ktoś zepsuł. No cóż... tak bywa. :-) pzdr. subs vel Anna

Gość Czytam.
Bo tak musi być ---> Jesień? Czyli, że smutek? Dajcie spokój! Dekapitalizacja mojego faceta - hm... bardzo kuszące, ale bym wiem czy bym go tak oddała katu. Inteligentny jest i fajnie jest z nim gadać. Ale jakby sie dało tak bez głowy i jeszcze żeby żyli, to wiekszość znajomych mi facetów na to bym skazała. Kobitek też. Może nawet więcej kobitek niz facetów. O tak! Kobitki powinny byc poddawane częstej dekapitalizacji. Niestety, mam szczęście do spotykania kompletnych idiotek. Korpus by im wystarczył. Oszczędziłyby na kosmetykach.

Gość Czytam.
Errata, trzeci akapit. Powinno być: "Dekapitalizacja mojego faceta - hm... bardzo kuszące, ale nie wiem czy bym go tak łatwo oddała katu." Szkoda, że depilacją "założycielka" zepsuła. Ileż inwencji widzę w dekapitalizacji itp! :)