Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie wiem

Wiktoria- podoba Wam się?

Polecane posty

Gość jeszcze nie wiem

Zastanawiam się nad tym imieniem. Ma sporo fajnych zdrobnień.

imie samo w sobie jest ładne, ale niestety juz bardzo oklepane :( w kazdej piaskownicy siedzą po 3 wiktorie.

Gość Alexxxa
O ile jeszcze Wiktoria jest w miarę strawne, to Wiki czy Wikunia przyprawia mnie o gęsią skórkę. Już nie mówiąc o tym, że tak nazywa się co trzecia dziewczynka

sliczne moja prababcia miala tak na imie i zawsze imie mi sie podobalo bo kojarzy mi sie z kims cieplym dobrym i bliskim mojemu sercu, ale teraz jak jakas dziewczynka nie ma na imie Julia to ma wlasnie na imie Wiktoria.

ja wybralam Vanessa ale Wiktoria tez bardzo mi sie podoba mimo tego ze popularne jest dosc ostatnimi czasy.co do zdrobnien faktycznie mozna skracac to imie na wiele roznych sposobow.

Gość imie wiktoria
to stare imie czesto kiedys nadawane w Polsce,teraz wrocilo do lask podobnie jak franki ,jasie i stasie.Nie mozna tego powiedziec niestety o nicoli lub oliwii.

Gość rtht
Vanessa???? to już bym wolała nmieć nai mie Wiktoria/ co za wiocha..

Gość o boze VANESSA
:O:O:O:O:O:O

Gość ale glupotaaaa
Wiktoria?= Witka?= Wikcia? fujjjjjjj

oo wlasnie na prababcie mówilismy \"babcia witka\" :) ale mozna zdrabniac wikusia, wiki, wiktorka... nie koniecznie witka :)

oj bardzo mi sie podoba :D moja babcia tak miała na imię (świetna kobietka) babcia mojego M tez tak ma na imię (i również świetna osóbka) i co u mnie potwierdza, że Wiktorie są dobrymi, mądrymi i zaradnymi kobietami :) zdrobnienie : Wiki :)

Gość moja Wiktoria
Jest dorosla kobieta i nikt nigdy na nia nie mowil wikta,czy wiki itp.

Moja córka ma na drugie Wiktoria jej tatuś tak chciał że niby takie zwycięstwo :o . Całe szczescie że tylko na drugie. A Weronika to mi się kojarzy z owsikami :o (Weronika ma w dupie owsika) tak dzieciaki w piaskownicy wołałay głupie ale skojarzenie zostaje. No ale rózne sa gusta. Ogólnie nie lubie na siłę wymyslania jakiś charakterystycznych imon. jak dziecko ma być kimś specjalnym to niech robi wszystko ale żeby zaraz je \"uspecjalniać\" imieniem?

Gość Wiki to u mnie jest
hurtownia materiałów budowlanych i tylko z tym mi się kojarzy.

nie mieszkam w Polsce wiec nie musze naciskac na polskie imie zwlaszcza ze mąz z Polski tez nie jest.co zlego w tym imieniu?nie dam przeciez imienia ktorego on nie bedzie mogl wymowic bp tp byloby bez sensu :O

Gość kwhdawryilawru
w grupie mojej córeczki (Alicji) sa trzy Wiktorie i troje Kubusiów może znajdź coś bardziej orginalnego. To imię jest takie oklepane. Samo brzmienie fajne ale moja rada wymysl cos innego :) Pozdrawiam

ja mam bardzo dobre skojarzenia z Weronika ( film Podwojne zycie Weroniki), no ale mowa w temacie o Wiktorii.....

Gość u mnie z kolei
a u mnie jest hurtownia pawel,u tomka,bar u Franka,czy kawiarnia zofia i co z tego

Gość każda gwiazda
I nic z tego, skoro z niczym ci sie nie kojarz y :P

Gość kwhdawryilawru
a zreszta twoja niunia i nazwij ja tak zeby ci sie podobalo :)

Gość kichac na to
to jest nic:) zabieram czasem siostrzenice z przedszkola ona ma na imie paula na 18 dziewczynek tylko ona jedna Alicja, Basia i Magda sa pojedyncze sa 3 ole. 4 wiktorie i az 7 julek,juleczek julii,

Gość jeszcze nie wiem
Miałabym zrezygnować z tego imienia tylko dlatego, że jest popularne? Nazwę córkę Aleksandra albo Agata i za 10 lat się okaże, że co druga dziewczynka ma tak na imię. Poza tym dla mnie moja Wiktoria będzie jedyną Wiktorią na świecie. Jedyne co mi przeszkadza to fakt, że moja siostra tak nazwała córkę.:P A może Zuzanna? Podoba mi się jeszcze Karolina, ale ma brzydkie zdrobnienia np. Karola.:( a ja szukam imienia, które ma dużo fajnych zdrobnień.

Gość o jezusiku kochany
juz slyszalam o Jessickach, potem byly vanessy, ale to co slyszalam ostatnio pobilo wszystkie: Kimberly :O

Gość wiii
A ja sobie wzięłam Wiktoria do bierzmowania :D i bardzo mi się podoba :D Moze i teraz jest bardzo obcykane (choć nie tak jak Weronika....) ale jest super :D

Gość o jezusiku kochany
pominelam mode na Nicole,, hehe

fajne zdrobnienie ma imie Anna. teraz niewiele malych Ań wiec moze Anna? Ania Anusia Anka Aneczka Anuśka Andzia itd mozna w nieskonczoność