Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andzius86

cerazette a okres

Polecane posty

Witam, bardzo sie martwię gdyż podczas brania cerazette od 4m-cy miałam okresy,długie,nieregularne itd ale miałam, a teraz czekam już 3tydzień i nie mam,a ostatnie krwawienie trwało 2dni i było mało obfite.Czy to może oznaczać ciążę.?????????czy poprostu okres mi się zatrzymał i to normalne????Brałam tabletki regularnie i bez przerwy.BARDZO PROSZE O POWAżNE ODPOWIEDZI.

Gość cerazetka
ja rałam cerazette przez 6 miesięcy i okres przyszedł dopiero jak odstawiłam ale brałam je bo karmiłam piersią i zaczęłam brać tuż po porodzie a ty bierzesz bo karmisz czy poprostu bierzesz?? nie wiem jak się sprawa ma gdy bierze się poprostu z wyboru a co do ciąży trudno powiedzieć, napewno test nie zaszkodzi

Ja także biorę je ponieważ karmię i też zaczęłam tuż po porodzie,jednak od razu dostałam wtedy okres no i tak miałam nieregularnie aż do tej pory.Teraz czekam już 3 tygodnie i nie mam nic.Albo mi się zatrzymał albo jestem w ciąży.

Gość cerazetka
wiesz co trudno tak stwierdzić, a czy może zdarzyło ci się kiedyś zapomnieć lub przyjąć pigułkę po czasie?? z tego co sobie przypominam w przypadku tych tabletek trzeba je przyjmować bardzo skrupulatnie co do godziny max można spóźnić się z przyjęciem do godziny, a może miałaś ostatni jakieś wymioty?? lub biegunkę?? wiesz wszystko może wpłynąć najlepiej zrób sobie test ub idź do ginekologa zawsze lepiej się upewnić

Witam wczoraj dostałam okres i to bardzo obfity.Nie wiem jak to teraz rozumieć,gdyż czekałam prawie miesiąc zanim się pojawił.Czy powinnam mimo to zrobić jeszcze test ciążowy????