Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wzostowo

wzrost partnerow - tym razem spojrzenie kobiet

Polecane posty

duzy facet=maly penis maly facet=duzy penis kiedy ludzie zrozumieja ze to nie zalezy od wzrostu? a jezeli zalozmy sa 2 faceci 170 i 185cm majacy penisy np. 14 cm to u tego wyzszego penis moze wydawac sie mniejszy niz u nizszego. moze wiec stąd wyciagasz takie wnioski co?

Gość duży facet mały penis
Klaudka gdzie ja napisalam, że z linijką ??? :O Boże jedna czytać nie umie, druga zgrywa nie wiadomo kogo a w życiu tylko 1 penisa na oczy widziała hahahahhaha ehh żenua :O

Gość malenka_m
Oj mój ukochany jest dokładnie mojego wzrostu i nie przeszkadza mi to. Jest wspaniały dla mnie, inteligentny, zadbany, podoba mi się z wyglądu, na wzrost nigdy nie zwracałam uwagi. (mamy oboje po 168cm). Nie wzrost przeświadcza o tym, cz ludziom dobrze jest ze sobą.

pewnie wiesz że do gardła ci wchodzi 12, do pochwy 15 a do odbytnicy 18cm i stąd masz miarę :classic_cool: Powtarzam. Gardzę tobą.

M-A-L-U-U-U-T-KA ---> no właśnie to samo staram się uświadomić naszej \"wszechwiedzącej znawczyni penisów\" ;)

Paweł ja Tobą nie gardzę bo nie używam takich określen w stosunku do ludzi, ktorych wogóle nie znam - to przypadlosc sfrustrowanych ludzi do ktorych sie nie zaliczam a Ty najwyraźniej tak :P pozatym jak gardzisz to po chuj sie do mnie odzywasz hę ? :O :O :O

duży facet mały penis ---> jesteś na tyle infantylna, że nawet rażąco metaforyczne treści odbierasz dosłownie - bez komentarza :O

Gość malenka_m
Aha co do gadania ludzi- to np moja mama mi na początku wytykała, że może lepszy był mój były, był taki wysoki...itp. Ale ja nie brałam jej uwag na poważnie-jedyne co to było mi przykro, że myśli w ten sposób. Takie uwagi nawet gdyby wszyscy je robili- nie wpłynęłyby na to, że zakończyłabym mój związek czy nawet początkową fazę naszej znajomości.

do duży facet mały penis jestem nie pionkiem lecz królową :P nie powiedziałam, że jednego penisa na oczy widziałam. widziałam niejednego. napisałam, że z jednym spałam i sypiam już od 8 lat. i mam wiele ciekawych i mądrych rzeczy do powiedzenia, lecz nie sądzę abyś była odpowiednim rozmówcą

Klaudka następna :O :O bez komentarza to po chuj piszesz coś pod moim adresem ? :O ale wiem wiem tacy frustraci jak Wy zawsze muszą powiedzieć ostatnie zdanie :P :P :P ja mam swoją tezę wy macie swoją i po jakiego grzyba próbujecie mnie na siłe przekonać, że wasza jest najlepsza ? ja napisałam WYNIK MOICH OBSERWACJI !! NIE NAPISAŁAM ŻE TO PRAWDA TYLKO ŻE TAKIE MAM DOŚWIADCZENIE CZAICIE ?? KAŻE WAM W TO WIERZYĆ ??? NIE ! MAM NAUKOWE TEGO POTWIERDZENIE ??? NIE ! WIĘC ZEJDZIE ZE MNIE BO ZDANIA NIE ZMIENIĘ !!! haloooooooooo - kapewu czy dalej macie problemy z myśleniem ? :O :O :O

Gość malenka_m
A ja widzialam jednego penisa na zywo- nie potwierdze wiec ani nie zaprzecze Waszych teori na temat zaleznosci rozmiaru od wzrostu. W każdym razie myślę, że zastanawiając się nad takim szczegółem pokazujecie tylko jakie macie podejscie do mezczyzn- wlasnie takie, jakiego same nie lubicie u facetów.

Gość Darko81
Malenka, dobrze powiedzialasz :) Ale co zrobisz jak tak mysla, nie zmienisz tego, tylko dobrze wiedzic ze na takich trzeba uwazac.

:-D teraz sie czepiacie penisów. Ja przy wzroście 182 cm, mam penisa 15,5 cm w stanie gotowości. To brednia by penis był zależny od wzrostu. Ktoś tak trafił na facetów z takimi. Przypadek.

Gość Darko81
Sam przyznaje ze lubie swojego malego jak kazdy facet, i nie jest zly naprawde :) ale nie mysle ze to jest miejsce na rozmowe na ten temat, mialo byc o wzroscie.

Gość gofik
nie ilosc ale jakosc sie liczy moi drodzy bez wzgledu czego sie tyczy

Gość malenka_m
a ja mam jeszcze takie pytanie:) mierzycie linijkami penisy swoich facetów? podchodzicie i mówicie- daj, teraz zmierzę- bo chyba na oko nie ocenicie czy to 16cm czy 16,5 czy 17? :) ja nigdy nie wpadłam na to, żeby mierzyć czy zastanawiać się ile to cm :)

Gość do duży facet mały penis
jestes puszczalska dziwka? 10 facetow w lozku? :( o matko, jak sie jakis facet dowie, ze z tyloma juz spalas to bedzie uciekal przed taka szmata, co miala tylu facetow :( jestes latwa lafirynda, ty szmato

Do Maleńka mój sobie sam zmierzył z czystej ciekawości - stąd wiem ;) mnie by do głowy nie przyszło latanie za nim z linijką :)

do duży facet mały penis --- nie jestem puszczalska, bynajmniej mam 38 lat więc juz trochę żyje a młodośc miałam intensywną i może dlatego od 11 lat mam wspaniałego meża który wie o tym co robiłam w młodości, ja wiem o jego bylych partnerkach i nie stanowi to dla nas żadnego problemu od 11 lat jestesmy sobie wierni i tylko to sie liczy a nie to co było 20 lat temu 🖐️

Gość ATerazJakJest
A jak on sie czuje wiedzac o tym ze nie mial naj wiekszego z wszystkich twojich bylych ??

a kto powiedział, że nie ma ? :P

Gość ATerazJakJest
To tak jemu powiedzialasz

Gość vvvvv
Ciekawe jak mierzył te 19,5. Zdaje sie, że sposób mierzenia znacząco wpływa na rozmiar :P

nie rozumiem ? :O

do vvvv normalnie, w stanie wzwodu zaczynając od nasady penisa od strony brzucha (nie od jąder) :P wiem bo byłam przy tym :P ale rozumiem, ze ciężko niektórym uwierzyć w to, ze może facet mieć penisa wiekszego niż standardowe 15 cm dlatego należy od razu wietrzyć spisek, kłamstwo lub naciąganie :) :) :P

Sally Hansen ----> no wiesz, bo tak po prawdzie to taki penis 19,5 cm znacznie odbiega od standardów ;) i tak na marginesie - ja bym się tu kłóciła czy jest się aż tak z czego cieszyć. Zależy jak na to spojrzeć ;)

Gość nigdy w zyciu nie mierzylam
penisa mezowi ani zadnemy z ex facetow, nie wyobrazam sobie,zeby oni sobie nierzyli - przeziez facet, co sie obmierza linijka jest zalosny do bólu, u mnuie nie mialby szans, nawet jaby sobie wymierzyl i 25 czy ile tam trzeba

do Klaudka no może i odbiega ale dlaczego od razu węszyć spisek ? przeciez nie jego wina że ma tyle ile ma :) co do drugiej częsci wypowiedzi - czasami troszkę boli (zwłaszcza przed okresem i w pozycji na pieska) także ma to swoje plusy i minusy no ale przeciez obcinac nie bedziemy :P :D do nigdy w zyciu nie mierzylam dla mnie żalosny jest facet spędzający pół dnia na kanapie przed TV, zachwycający sie każdym meczem , boksem itp i taki, który nie potrafi nic zrobić w domu, jest niezaradny, pije za często, oglada gołe baby w necie itd wolę mojego, który oprócz tego, że raz w życiu zmierzył sobie penisa nie ma ani jednej wady z powyżej wymienionych :P 🖐️

Gość ATerazJakJest
A ja myslalem ze 19 to jest taki normalny rozmiar, nigdy nie mialem problemow z nim, ani za duzy ani za maly.