Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiSs OFF

PiSs OFF

Polecane posty

Gość belfer555
chyba sie uderzyłaś dzisiaj mocno w głowe

Gość do belfer
do jeszcze się posikasz

Gość belfer555
nic sie nie poprawi gospodarka pędzi ??????? ponoszą płace????????? BEDZIEMY ZARABIAĆ TYLE SAMO CO W INNYCH KRAJACH?????????? my jesteśmy i będziemy 100 lat za murzynami

Gość KACZKI NA TACZKI
Tortownica nie sa wyznacznikiem sa potwierdzeniem ,dowodem . Szkoda mi słów na Pis :o Wszystkie partie stoją w opozycji wobec Pis - dlaczego ? ano dlatego , ze Pis nawet jeśli ma racje to umiejętnie zniechęca wszystkich do siebie i swoich działań . Polacy zarówno w Polsce jak i zagranica mają dośc takiej polityki !

Gość belfer555
wystarczy ze ty sie uderzyłaś już w głowe

belfer, to proponuje pojechac do Sierra leone, nając sie w kopalni diamentów i zazdrościć tego: 100lat za murzynami.... :O:O:O

Gość belfer555
prawda jest taka ze zeby u nas bylo tak jak w anglii czy irlandii trzeba dziesiątków lat albo i więcej wystarczy spojrzec na ostatnie 20 lat po obaleniu systemu komu z was patrząc na waszych rodziców i was samych jest lepiej i zauważyl po latach obietnic wszelkiej maści porawe

Gość PiSs OFF
befrzyca jest strasznie rozżalona....ale dobrze jej tak.... Jej kaczory poszły w pizdu....pozostaje ci tylko z tego co Tusk dołoży, słać co miesiąc jak zwykle hojne datki Ojcu Dyrektorowi, bo cxienko chyba bedzie teraz piszczał....Rozrywa mnie ze szczęścia jak pomyślę że koniec z tym ich burdelem!!!!!!! Będzie mi tylko brakować posłanki Hojarskiej u Szymona.....

:D:D:D:D:D:D:D:D: Moderia niech zmieni cos z tymi gwiazdkami, bo wychodzi na to, ze słynna z tego Hojarska, że nie lubi byc na cenzurowanym (przypadki Szymona M w roli pozwanego), ma konszachty w moderii;)

Gość belfer555
hahahahahahaha zobaczymy jak ty bedzieszteraz cienko piszczal hahhhhahahahahahhhahhahhhha tylko ze burdel ten zaczoł tusk nie zgadzając sie na koalicje hahahaha i z twoich m.in. pieniedzy zfinansowali te wybory hahahaha

Gość PiSs OFF
pewnie piszczę cieniej, bo Ojcu Dyrektorowi jeszcze trochę zaskórniaków zostało... Ale już niedługo.. VIVA PLATFORMA!!! VICTORY!!!!

Gość belfer555
a czy do ojca derektora stoją kolejki z datkami to nie wiem i mnie to nie obchodzi a skoro tak dobrze o tym wiesz to pewnie i dzięki tobie lata helikopterem hahaha

Gość belfer555
hahahahahahaha zobaczymy czy tak samo bedziesz śpiewać za rok hahahahahahahaha victory to powie tusk jak sobie kupi nowy dom na majorce a ty nigdy go mieć nie będziesz hahahahahahahahaha

\"...wystarczy spojrzec na ostatnie 20 lat po obaleniu systemu komu z was patrząc na waszych rodziców i was samych jest lepiej...\" Chyba każdemu. 100% gospodarstw domowych ma TV. Większość rodzin ma samochody, o pralkach, lodówkach czy DVD nie wspomnę. Paszporty leżą w szufladach. Biura podróży na pniu wyprzedają zagraniczne wczasy. Balferka o co Ci chodzi?

Gość belfer555
między innymi i dzięki niemu hahahahahahaha jak ci śrube przykręci :)

Gość PiSs OFF
nie chce mi się z toba głupio dyskutować Ja dalej trwam w wielkiej radości a ty zdychaj z rozpaczy......PiSowski pomiocie

\"....victory to powie tusk jak sobie kupi nowy dom na majorce a ty nigdy go mieć nie będziesz...\" Gdybym sprzedała mieszkanie to bym sobie spokojnie kupiła domek na Balearach - tylko po co ? Mentalnie Polska mi bardziej odpowiada niż leniwe Południe. Ale DOBRZE że mam taką potencjaną mozliwość - o której moim starym za komuny się nawet nie śniło

Gość belfer555
ja pierdziele idz sie .... lodówka tv to ma być dla ciebie poprawa no chyba ze do tej pory zyłaś w jaskini to ok lodowka to nowośc to standard kobieto nie mówie o dorównaniu do standardu tylko poprawie a to chyba różnica ludzi na zachodzie stać na kupno nowego samochodu czy domu a u nas bedziesz jeżdzic nowym samochodem i to choś średniej klasy za pare twoich wypłat

Gość apap
HAHAHHA NO I DOBRZE WAM TAK PISdeczki :D:D

Gość PiSs OFF
jesli Tusk wybuduje sobie piękną willę na Majorce to na pewno mnie zaprosi w końcu najlepiej w całym powiecie robie loda on o tym wie , wie że lubie lizać jego wielkie hemoroidy

Gość belfer555
a czy w polcse większośc ludzi powiedziałaby tak samo o domu ??

Gość belfer555
i pewnie powiedziałabyś tak samo pracując jako policjant pielęgniarka pracownik taśmowy gdzieś w zakładzie za moge sobie spokojnie kupić dom na balearach no nie moge

Belferka, poczytaj: www.diagnoza.com chyba, że chce się Tobie gmerać w: www.stat.gov.pl w kategorii gospodarstwa domowe

A czy w Norwegii, gdzie średni dochód per capita jest nieporwónywalnie wyzszy niz u nas pielęgniarka kupi dom na balearach? Nie..... Nie pisz głupot. Inna sprawa, że ją stać na wakacje tam. Mam nadzieję, że za 8-10 lat nasza pielęgnarkę też bedzie. Tak samo jak kiedys nie było stac pielęgniarkę w irlnadii, a teraz stać.

Belfer - sama pisałaś czy się przez 20 lat poprawiło. Otóż napisałam że poprawiło, bo dwadzieścia lat temu TV czy pralka automat w każdym domu nie były taką oczywistością. Mało kto wyjeżdżał na wczasy zagraniczne - a jezeli to raz do Bułgarii. Auto - maluch, było marzeniem - nieraz nieosiągalnym. Dlatego twierdzę ze skoro przez 20 lat TV i lodówka jak sama piszesz stały się standardenm to co stanie się standardem za następne 20 lat? Domek na Majorce? Corvetta w garażu? Mozliwe. PS Jeżdżę nowym Golfem - na kredyt ale jeżdżę i spłacam. Kupiłam działkę i na kredyt wybuduję dom. Po wyborach bez stresu patrzę w przyszłość bo przed nimi zaczynałam się bać czy w tamtych okolicznościach dam radę.

Gość belfer idź już sobie
odejdż tak ja i PIS odeszło

--> Szalona Greta { Chyba każdemu. 100% gospodarstw domowych ma TV. } Nie posługuj się uogólnieniami bo wygląda to jak bzdura. Ja np nie mam telewizora. Czyli jakie to 100% ?

Gość xdjviodjfmodmdkonv
PIS nie odeszło niestety. W nowym paplamencie za nasze podatki mącić będą min. Nelli "Rłokitowa", Gosiu Peron, Toni Macierewicz, Bulterier Kursk-i, Sobecka... itp. okazy.