samotnaONA 0 Napisano Październik 23, 2007 Hmmm.. zamierzam zaczac zarzywac te tabletki tylko po to ... że chcę nimi zwalczyc tradzik który zaczyna mi sie pojawiac... mam go bardzo mało po 2 krostki na policzkach... gorzej z brodą i czołem .. :/ stosuje mase roznych rzeczy... ale mysle własnie nad tabletkami tymi... bo mam je... Czy uwazacie to za dobry pomysł ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotnaONA 0 Napisano Październik 23, 2007 Proszę o pomoc :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Październik 23, 2007 na wlasna reke nie zaczynaj zazywac tablek, idz do dermatologa - on Ci pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotnaONA 0 Napisano Październik 23, 2007 Tylko ze ta do której chodziłam mówiła... Twoje objawy nie nadaja sie jeszce do leczenia antybiotykami... a stan sie ciagle pogarsza :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Październik 23, 2007 boze to idz do innego lekarza.... sa inne sposoby leczenia tradziku niz tylko tabl anty albo antybiotyki osobiscie polecam BREVOXYL - jak dla mnie bobma, wszystko schodzi i wagry i krostki i inne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
darkWater 0 Napisano Październik 23, 2007 boze to idz do innego lekarza.... sa inne sposoby leczenia tradziku niz tylko tabl anty albo antybiotyki osobiscie polecam BREVOXYL - jak dla mnie bobma, wszystko schodzi i wagry i krostki i inne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach