Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacqueline85

kreca mnie starsi?

Polecane posty

Gość jacqueline85

wlasciwie nie wiem po co to pisze, bo to i tak niczego nie zmieni, ale co tam. mam 22 lata, moj chlopak tez jestesmy juz ladnych kilka lat ze soba a on zaczal mnie niesamowicie nudzic i irytowac. jest cholernie infantylny-taki wieczny chopczyk. seks stal sie dla mnie nudny i rutynowy, zaczelam go unikac, bo dokonale wiem, jak bedzie wygladac. zauwazylam ostatnio,ze podniecaja mnie intelektualisci kolo 50-tki, nie pomarczone dziady oczywiscie, tylko szpakowaci mezczyzni w okularach, stateczni, cynicznie dowcipni, inteligentni. moj chlopak nie jest idiota, ma nawet stypendium naukowe na uniwersytecie, ale jego poziom przypomina mi czasem przedszkolaka. chyba mocno dojrzalam, ja pragne intelektualnej dyskusji, a on kpi i robi mi przytyki,ze powinnam zapisac sie do miedzynarodowki jakiejs... czasem masturbuje sie myslac o starszych, wtrafinowanych mezczyznach, a kiedy jestem z nim, lubie, kiedy sie nie goli, bo gdy zamke oczy wyobrazam sobie zupelnie kogos innego... a teraz pewnie poleca kolejne kpiny, kto wie,moze calkiem uzasadnione...

Gość vicious lola
Nie przejmuj się. Mnie naprzykład podniecają czarnoskórzy mieszkańcy Afryki. Też, gdy nie mam takiego pod ręką, wyobrażam sobie, że kocham się z murzynem:)

Gość dfghj
mi też zawsze podobali się starsi faceci...ale tak gdzieś o 10 lat...i mam starszego męża o 8 lat :)

Gość fgds
Ale ona nie pisze o facetach 8 lat starszych, ale o takich w wieku jej tatusia. Ty sie lepiej za nauke wez, chyba, ze seks to dla ciebie wszystko. I rzuc tego biednego chlopaka. Myslisz, ze on jest nudny? A moze to dzieki tobie?

Gość jacqueline85
no właśnie seks nic dla mnie w tym momencie nie znaczy... nie z tym moim. nigdy nie mialam innego, nigdy go nie zdradzilam... a z nauka dobrze, dziekuje ;) tylko z reszta do bani...

Gość jacqueline85
codziennie wchodze na www.oh-papa.com i myżle o poderwaniu jakiego 60 latka ;)