Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinna

JAK PRZESŁAC PIENIĄDZE Z KARTY KREDYTOWEJ NA KONTO OSOBISTE ???

Polecane posty

karta kredytowa - millenium, próbowałam moneybookers i paypal ale nie akceptują tej karty nie wiem dlaczego????????????czy znacie jeszcze jakis sposob????????????moze jakis inny portfel elektroniczny?chodzi mi tylko o przelew przez internet.dzieki

Gość A JAKĄ
a jaką masz kartę?maestro,visa elektron?itp

Gość asf
visa electron może też być kredytową, podobnie jak mastercard electronic - z tą różnicą, ze nie jest wypukła i można nią jedynie płacić w sklepach lub wypłacać kasę z bankomatu - nie zapłaci sie nią przez net. karty kredytowe jak najbardziej mogą być też elektroniczne (mniejszy limit kredytowy, mniejsze wymagania zarobkowe)

ta z millenium płaską, chodzi o to, że mieszkam za granicą i \"pożyczyłam\" od faceta kasę z konta, on o tym nie wie:( i myślałam że będę mogła przelac ze swojej karty kredytowej ale nie:( ta karta jest polska własnie w millenium a on ma konto osobiste w uk w barcleys\'ie.POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!PLIZZZZZZZZZZZZ

z karta kredytowa to jest tak ze ona sluzy glownie do platnosci bezgotokwoy mozna takze wyplacac z bankomatu ale to sie kompletnie nie oplaca, przelac na konto sie nie da, jest 1 bank chyba w Polsce ktory oferuje usluge ze mozesz na swoje konto czesc srodkow z KK przelac ale nie jest to bank millenium tak wiec nic niestety nie zrobisz przyznaj sie chlopakowi i tyle ;)

bo żeby móc dokonywać jakichkolwiek transakcji przez internet musisz mieć kartę wypukłą, która ma kod CCV/CVC. elektroniczną kartą nic nie zdziałasz.

otóż nie bo tą kartą dokonywałam różnych płatności np. zakupy internetowe w różnych sklepach, płyty itp wiec wlasnie nie wiem dlaczego nie moge jej wklepac do manybrookers ani paypala:(:(:(:(:(:(

no to skoro dokonywalas nia platnosci w necie tzn ze jest wypukla a dlaczego nie dziala w paypal to tego juz nie wiem

no wlasnie:(:(:( i co ja mam robic, tutaj nawet nie moge wybrac kasy z tej karty a wyplate mam dopiero za 2 tyg:(:(:( macie jakis pomysl?????

no jesli chodzi o paypal to kredytowka chyba zaplacisz tylko za zakupy w sklepach internetowych a jesli chcesz komus przeslac pieniadze np znajomemu to tylko debetopwke ci zaakceptuje tak mi sie wydaje

Gość gość
nie macie racji jeżeli masz smartfona to ściągnij aplikacje payu tam się rejrejstrujesz i wypisujesz dane do przelewu i tada , i jeszcze jedno nie można przelać pieniędzy z karty prepaid na kartę prepaid.

Gość gość
przecież karta jest do konta, jak mogą być oddzielnie pieniądze na karcie, a nie być na koncie?

Gość Offkkaa
Witam. A jeśli już jesteśmy na etapie rozmów o kartach kredytowych to czy możecie mi doradzić która oferta jest obecnie najlepsza na rynku ? Oczywiście przeglądałem też sporo sama i ciekawi to wygląda na stronie https://www.santanderconsumer.pl/karty-kredytowe/ Może dlatego że mam już tam konto osobiste tak wiec znam bank i mam do nich zaufanie. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat ?