Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa minge

Nie potrafie kochac sie na jezdza,pomocy!!

Polecane posty

Gość ewa minge

Dziewczyny lubie sx, ale ta pozycja mi niewychodzi:(wpada mi i ruszac sie nie umiem:(zro namietnsci,poprostu zla technika, prosze o rady tylko bez jaj ,bo meczy mnie to i odbira ochote a moj ciagle chce:)a mi wstyd a mam 27l prosze o wskazowki,, miala ktoras z was tak/??

Gość ooooooooooooooo
sa poradniki

Gość kazda pobiera
to fkt trzeba pare lat aby opanowac to do perfekcji................

Gość Jedrus
a wiec. najprostszym sposobem dla Ciebie nauki tej pozycji jest kupno duzej ladnej bialej nowej wanny, nastepnie dobre mydlo i jakis fajny zapaszek do kapieli. Nastepnie umyc sie pozadnie i co przyjezdzaj do mnie wsadze Cie na konia i bedziemy do tad trenowac az nauczysz sie klusowac a potem wrocisz do domu . To twoj chlop zapyta- kurde a przeszkody gdzie?i pewnie biedaczysko pojdzie w galop ale przy szybszych ruchach kon mu zwymiotuje i padnie jak dlugi..............ale to zalezy od ciebie. Nie staraj sie "kon" sam nadaje tempo

Gość kazda pobiera
chlpaki jestem atrakcyjna gole nogi:)i nie tylko:) ale z tym mam problem:(

Gość Michaił Pravda
Hehehe :P jak widać to też sztuka. :-) Moja pierwsza niunia wręcz chyba uwielbiała być na "górze" Czasami odnosiłem takie wrażenie, kto kogo pierrdoli ona mnie czy ja Ją. Nie pomocy. Tylko pieprz się tak jak umiesz najlepiej. :P

Gość ewa minge
Umiem sie kochac, tylko kuzwa to mi niewychodzi i przez o am doly,prosze o wskazowki..........

Polozyc sie na partnerze tak zeby penis był w srodku i poruszac biodrami tak zeby lechtaczka ocierala sie o spojenie lonowe partnera Mozesz kontrolowac nacisk i rytm pocierania az dojdziesz do orgazmu a facet do wytrysku Pamietajcie zeby sie zabezpieczyc przed ciąża bo to jest bardzo podniecajace dla partnera jak dochodzicie do orgazmu i moze nie wytrzymac

Gość Michaił Pravda
To się nie przejmuj. Rób to co umiesz najlepiej. :-) Nic na siłę. Najpierw niech Cię dobrze wypierrdoli tak jak ty lubisz. Później czas przyjdzie na eksperymenty. :P

Gość Michaił Pravda
Dosadnie? :O Wspaniała kobieta. Super. Naprawdę. Nie wiem czy chciała zabłysnąć czy co? Nie wiem naprawdę chyba sama siebie oszukiwała, chciała pokazać coś do czego nie miała że tak się wyrażę predyspozycji. :O Co wcale nie oznaczało że nie dała mi "tego" co z moimi wcześniejszymi partnerkami nie przeżyłem.

Gość Jedrus
sory nie mam polskiej trzcionki-michal ma racje i nie jest zbereznikiem tylko realista. Trzeba ja pozadnie wypierdolic az jej gil uszami pojdzie , a jak juz bedzie rozgrzana tak ze bedzie sie pocic paznokciami to wtedy moze sobie popatatajowc.

Gość Michaił Pravda
Inaczej to: "Wspaniała kobieta była" w brzmieniu B.Lindy z "Psów" "Pierdolisz, pierdolisz moją kobietę" :P

Gość Jedrus
moja pierwsza zone tez kazdy chwali slowo .przed slubem ,po slubie i po rozwodzie.nie lubie tych wspomnien ale dymac to ona sie na prawde umiala. Jest z Plocka . Kto chce dam adres . a co podymajcie sobie chlopaki-waro

Gość Jedrus
linda to burak . on nie wie jaka jest roznica pomiedzy prostytutka a k..wa. A jest diametralna. Prostytutka to zawod A k..wa to charakter. Pomijajac fakt ze nadal dziewczyna nie wie jak wbic sie w tempo .........i jakies tam porady pocierania sa dobre dla indian przed posilkiem jak im ognisko zgaslo.Cos tam o cos tam. Glupota . W trakcie trzeba sie zucic w wir samo przyjdzie . Mowie ci

Gość Michaił Pravda
Nie mam racji. ONE myślą swoimi wartościami my swoimi. :-) I próba wmówienia kto ma rację nie ma sensu. Inaczej staniemy się chronicznymi onanistami.

Gość Michaił Pravda
Jedrus--> nawet nie wiesz jak boję się tego słowa "pierwsza żona" :P W znaczeniu że nie wyobrażam mieć drugiej. Dlatego w "żony" się nie bawię :P

Gość Michaił Pravda
jankesa 🖐️ Co tam "dobranocka" czas na kino nocne :P

Gość mazurski chlopak
gowno sie znam na angielskim, ale tam pisze ze od 21 lat, pogielo ludzi, a moze to do 21 lat mozna ogldac

ewa nie przejmuj sie nikt nie jest idealny :) ja tez niezbyt lubie ta pozycje ( i to jedyna \"rzecz\" przed ktora mam opory w lozku) ale czasami i tak sie kocham bo to mojemu kochanemu sprawia przyjemnosc i nie powiem mi tez bo wtedy sama moge ta przykemnosc kontrolowac. Dodam ze mi tez nie zawsze wychodzi ale co tam. Hmm tak jak juz wczesniej ktos napisal \"Polozyc sie na partnerze tak zeby penis był w srodku i poruszac biodrami tak zeby lechtaczka ocierala sie o spojenie lonowe partnera Mozesz kontrolowac nacisk i rytm pocierania az dojdziesz do orgazmu a facet do wytrysku\" ja w dodatku opieram sie rekoma o klatke piersiowa partnera albo odginam sie do tylu i rekoma opieram sie na jego piszczelach. Nie przejmuj sie tym tak bardzo, pamietaj kazdy jest inny a nikt nie jest idealny. Glowa o gory i powodzenia

Gość mazurski chlopak
moja luba kleka mi na wysokosci bioder, ja leze na plecach jak kloda drewna a ona manewruje tak cudownie ze ja nie mam juz ochoty spojrzec nawet na Dode, chociaz jest piekna jak marzenie i ma to szczescie ze jest podobna do mojej lubej

Gość wyszukaj w kompie
trzeba nóżki ćwiczyć, mięśnie wysiadają?

Gość nju
oj to jest trudna pozycja........

Gość ewka minge
A co zrobic z wypadajacym penisem,,,,,,,,,,/??