Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa minge

Nie potrafie kochac sie na jezdza,pomocy!!

Polecane posty

Gość ewa minge
Ja chyba za gwaltowne ruchy wykonuje i nic z tego niewychodzi.......powinnam bardzieej delikatnie,a moze znacie jakies pozycje w ktorych kobieta jeszcze moze byc aktywna/?

moze byc na krzesle partner siedzi na krzesle ze stojacym ptakiem a ty nadziana siadasz przodem do niego i mozesz kontrolowac nacisk na lechtaczke o jego kosc lonowa On moze ci ssac sutki wtym czasie

odnosnie tego ze ci wypada to zobacz na filmiku pogladowym i nie wykonuj gwaltownych ruchow tylko takie ktore cie najbardziej podniecaja ( nie zwracaj uwagi na reakcje partnera bo jemu jest zawsze super gdy kobieta sie podnieca )

Gość kio
Troche wstyd masz racje ale sie nauczusz......

Gość ewka 22
nie moge sie skupic nad tym .Podnieca mnie to jak czuje gdy facet mnie posuwa ale do orgazmu dochodze tylko jak mi robi paluszkami lub jezyczkiem

Gość mki
mi tez niewychodzi ta poza

Gość lubiaca bardzo
ja jak sie kocham na jezdzca z moim facetem to zawsze dochodze, on uwielbia jak wtedy dochodze i jeszcze dalej sie poruszam az i on dojdzie ;P

Gość DESIRE20
hehe a to moja ulubiona pozycja bo tylko wtedy dochodze:) usiadz na niego okrakiem ....podeprzyj rękoma koło jego głowy i delikatnie poruszaj sie w przód i w tył...tępo reguluj sobie sama jak lubisz.....jesli będzie wypadał to nie wiem...spróbuj wolniej powodzenia

Gość to nie lekcja polskieg.......

Gość dobrze jest jak jest
Ewo pewnie jak większośc ludzi za dużo filmów się naoglądałaś. W filmach kobiety siedzą prosto i skaczą jak opętane. W realnym życiu by członek nie uciekł ani nie wypadł tudzież się nie złamał ....nalezy w tej pozycji pochylic się lekko do przodu, wtedy nic nie ucieka... Spróbujcie na kanapie, on niech usiądzie wygodnie, ty przodem do niego usiądz okrakiem na jego kolanach, wsu członek w siebie a potem wesprzyj się rękami o oparcie kanapy za jego głową, będzie łatwiej Ci sie poruszac w ten sposób

Gość brak edukacji
Niewykonuj gwaltownych ruchow i nie skacz jak opetana:)

Gość hnnnfn
Ja tez mam problem z ta pozycja. Bardzo ja lubie i mnie podnieca ale za dlugo nie moge sie tak kochac. Bo moj facet jest duzy (nie gruby!) a ja jestem drobna i ciezko mi go nogami objac zeby na nim poskakac a jak przykucne to mi szybko nogi sie mecza i musimy konczyc inaczej. Jest na to jakas rada?

Gość ewa minge
Słuchajcie, a kumpela mi radziła aby posmarowac konika Butaprenem. Jak sie przyklei mi do cipki to nie bedzie już wyskakiwał. Co o tym myślicie ?

Gość ewa minge
podszyw -malolata.

Gość opra
tak czytam o tej pozycji i az mi sie sexu zachcialo ja nigdy sie nie kochalam:( a takie topiki mnie mobilizuja zeby wkoncu tozrobic! amyslicie ze "na jezca" to odbr apozycja zeby stracic dziewictwo? bo slyszalam ze wtedy mniej boli..niz przy klasycznej

Gość asiekpoznan
a ja mam taki problem ze jak moj facet bierze mnoe od tylu to mi uchodzie brzydko powietrze tzn on je pompuje i samo wychodzi pierdzi;/ nei chce nie umiemy tego zniewelowac sa jakeis spsoby? znacie sie?

Gość twój facet ma za chudego fiuta
zmień faceta albo obwiązuj mu bandażem

Gość nic nie wchodzi
;)

Gość nic nie wchodzi
Podawajcie pomocne filmki:)

Gość a ty a pisać
ja po 15min wysiadam bo nie mam sily juz skakac a on lezy jak kloda i tylko widze zadowolony pysk

Gość te alina8000
ja tez nieumiem a mam 45,i sie juz nienaucze, a zreszta on juz nawet nieprosi.

Gość picza haluks
a moze jeszcze jakis film z instrukcja..........??

Gość miko=================
Jest pozycja ktorej nienawidze, naprawde ponizajaca jakas taka.

Gość zony szukam
MOZE MA KTPS JAKIS FILMIK JESZCZE,POKAZE MOJEJ KOBIECIE BO TEZ NIEUMIE.:(

pragne troszke uscislic to zagadnienie ...bo ja np nie skacze gora dol ..a bardziej tyl przod...penis w tym czasie troszke sie nagina ale za to czuc go fenomenalnie w pochwie...a potem mozna przystapic do gora dol na kucki ..potem w miare odplywania sil znowu tyl przod...ekstra!!!