Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalaaaaa

fredi07 co zrobiles z tym smiesznym topikiem

Polecane posty

Moderatorka załamana swoim ,,sprzętem\" chyba usuneła. Cenzura moim zdaniem bez sensu.

Cipka fakt może najwygodniejsza w eksloatacji dla właścicielki nie jest ale ja je wszystkie lubię. Wiecie że pierś karmiącej kobiety może u dziecka rozpoznać chorobę i wytworzyć przeciwciała.

Gość a do tego tak latwo grzyb
sie moze zalęgnąć :/ a co do masturbacji to mysle ze jednak kobity maja lepiej zrobia co zrobia i juz a facet musi sie spuscic do czegos

Gość chyba ze na dywan
lol

Znam to: Co zrobić żeby kobieta jeszcze godzinę po stosunku krzyczała? Wytrzeć interes w firankę.

Mysza mnie chodziło o sama praktyke . (pomijająć doznania uczuciowe) , prowadzącą tylko do orgazmu i ejakulacji. u Facetów jest to o wiele prostsze w wykonaniu :) I tylko o to mi chodziło!!!

no to ,żeby cie Fredi jakas nie zaskoczyła :D uwierz wiem co mówie (no może nie godzinę , ale dobre ten ):P

A co do tego spuszczania się TAM to zauważyłem dwie praktyki. Jedne idą się wymyć a innym to nie przeszkadza i śpią.

chociażbym miała sie na czworakach dowlec do łazienki , to sie doowlekę i umyję , :P A nOż ,widelec będzie nam sie rano chciało :D

Ponoć jak wypływa to zimna się robi i jest jakiś dyskomfort. Ale tak do końca to nie wiem.

a tak wogóle nie \"wypłuczesz\" bo to niezdrowe!!!!!!!!!!!. poczekać pare minut- samo wypłynie . i umyć sie z zewnątrz 🌼

A tam Jankieska. Każda i tak śledziem jedzie. A ja tam nic przeciw śledziom to nie mam.