Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anuska_21

nieregularny okres a cykl

Polecane posty

Gość Anuska_21

witam mam pytanie zawsze mama cykle 28-29 dniowe. dzis jest 32 dzien cyklu i dalje nie mam miesiaczki. z obserwacji lsuzu wydaje mi sie ze przesunela mis ie owulacja. w tamtym mieiscu najwiecej go mialam ( wydaje mi sie ze byl plodny) 12-13-14 dzien cyklu. w tym 17-18-19. cyz w zwiazku z tym przesuwa mi sie okres?

Gość Anuska_21
aha sluz obserwuje na temat wiadomosic z netu. nie mierze do tego temperatury chociaz wiem ze sie powinno. jednak znam troche organizm i wiem keidy jets go duzo kiedy jest lepki przezroczysty i jest go duzo. do tego wetdy czuje bol brzucha czy tez jajnika. wiec wydaje mis ie ze to na 90% dni plodne byly.

Gość gosciowa
dni plodne sa kiedy sluzu nie tyle jest wiecej, co wtedy gdy jest jak bialko kurzego jajka-przezroczysty i ciagnacy, kiedy jest matowy i nie lepiacy sie to sa dni nieplodne. cykl moze ci sie przesunac z roznych powodow nawet z powodu zmian klimatycznych. moze po prostu zaskoczylas;)? zrob sobie test jesli jest taka mozliwosc. jesli nie to po prostu spokojnie poczekaj.

Gość Anuska_21
co znaczy zaskoczylas?:) tak wlasnie takie cechy widzialam.... tylko w tym cyklu bardzo pozno. jezeli chdozi o sex ot partner sie zabezpiecza wiec ciaze wykluczam ale jednak sie martwie.

Gość Anuska_21
plis odpiszcie