Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość synowa_

Tutaj psioczymy na teściowe

Polecane posty

Gość synowa_

ja pierwsza moja doprowadza mnie do szału zadajac pytania typu: gdzie jedziecie? (na kolacje) ale gdzie? (do Świdnicy) o której wrócicie? (nie wiem) a od czego to zalezy? (od tego ja się będziemy bawic) to tam tez zabawa bedzie? (...) a co na tą kolację?

\"no kochana... sadło ci rośnie\" ważę 53 kg przy wzroście 165 cm, a ona waży jakieś 120 kg :D

Gość terenia_soja
moja prosi mnie co jakiś czas żebym wydepilowała jej włoski przy odbycie mówi że wstydzi się iść z tym do kosmetyczki a nie mysli że mnie też to krępuje :-o

Gość synowa_
ale to tylko przykład jeden z wielu Do szału doprowadza mnie też, gdy zmęczona wracam z pracy. Chcę poprostu posiedzieć w ciszy, a ona przyczłapie i opowiada mi co było w Modzie na Sukces, w Pierwszej Miłości, w M jak Miłość i w jakimś brazylijskim Sekret Laury czy jakoś tak...nie moge tego słuchac. Sama uważam że oglądanie tych durnych seriali to strata cennego czasu. No ...raz w tygodniu sobie M jak Milość obejrzę...ale bęz zbytniej ffascynacji..a ona wszystko jak leci.

Gość synowa_
Namagnesowana...dam sobie reke uciąc, ze mieszkacie oddzielnie :) Ja tymczasowo mieszkam u teściów :/

Gość synowa_
Nom... właśnie. Przed slubem też mówiłam ,zę to fajna kobitka jest. ale teraz juz wiem co się kryło pod tą maską!

Synowa- byc moze to jest sedno sprawy. Ale i tak czesto sie widujemy, ale jakos mnie nie denerwuje:P Widze, ze nie chce sie wtracac w nasze sprawy...

Gość a oto streszczenia
gdy do niej dzwonię, zawsze przeciąga rozmowę do kilkunastu minut, co najmniej- nawet gdy dzwonię tylko po to, żeby pwoiedzieć, ze jutro ich odwiedzimy sama gdy dzwoni to wiecznie "karta jej się kończy" :D :D a gdy przyjeżdżamy, nie pyta co u nas, tylko opowiada przez kilka godzin niemal wyłącznie o swojej wnusi- a raczej o tym, jak to wnusia się u niej dobrze czuje, gdy szwagrostwo ją przywozi...no ile można... raz mnie pouczyła, że niemowlęta muszą mieć zakładaną pieluchę- ojej, naprawdę? :D :D