Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody_na_patyku

jak upolowac faceta w 10 dni.. P

Polecane posty

Gość inna całkiem inna ...
Mam nawet wątpliwości, co do tej "uczoności". Nawet "niechcący" człowiek się rozwija.... :P A koleżanka większości nazwyklejszych pojęć nie rozumie .... Zdecydowanie większości... Podtrzymuje, że to prowokacja musi być.... :) Niektóre przykłady: dla niej inteligencja - to "bywanie" - oszzz :O sexapil - "to wypinanie się" - jejku! :O Hmm... Nie rozumie też, że nie ma czegoś takiego w przyrodzie jak "zbyt inteligentna" ... Używa się takiego określenia co najwyżej ironicznie ... Ojj przykłady można mnożyć ... :O

Gość Zdzwichu z wioski
Pewnie nie jesteś zbyt atrakcyjna, skoro ryba nie bierze na taką przynętę, to pewnie kiepska przynęta. Co tu dużo mówić. Nie zachwalaj siebie, tylko spójrz krytycznie w lustro.

Gość lody_na_patyku
jestem piękna i inteligentna bardzo a wy wszyscy sie nie znacie na niczym... zazdrościcie mi i już :D

Heh to podszyw ... ale tak to działa ... Tylko tutaj można poczuć się wyjątkowo ... i stworzyć własną rzeczywistość ... :P

Gość a1
temat rzeka.. trzeba szukac pozytywow w takich sytuacjach. jak mawial pewnien poeta: 'JESTES SAM - DOSKONAL SIE !'

a ja nie lubie podszywów ale lodziki lubie robić bardzo moim wszytkim facetom :)

Gość a1
hahaha dobry jestes podszywacz. podoba mnie sie :)

Hmm.. wolałabym jakieś podszywy na wyższym poziomie ... Takie mniej przejrzyste, chociaż musiałabym wtedy reagować jakoś, a tak komentarz jest zbędny :P

Ponadto nikt przecież nie uwieży, że robię lokzika każdemu chłopakowi... Robię co trzeciemu:)

Gość a1
to rob dalej INNA. ponoc to dobre na cere :)

Dlaczego nie? Ja tam wierzę, w końcu na pewno jakieś przerwy robisz w podszywaniu się ... :P

Nie zauważyłam zmian. Trądzik się utrzymuje. Syfilityczne wykwity również:( Może nie powinnam połykać a nakładać na twarz niczym maseczkę? Lepiej na dzień, czy na noc?

Gość a1
buahaha mysle, ze powinnas chodzic z taka maseczka 24h na dobe, beda lepsze efekty :P ja mam buzke jak pupka niemowlaka :)

Ale jak ja pójdę z tym do pracy? Może zakryć grubą warstwą podkładu i pudru matującego? Czy to aby nie wpłynie na skuteczność działania maseczki?

Ojjj dobrego smaku to nie miało od początku, ale teraz to już szczyt dna ... Rozumiem, że jesteś stałym/ą pacjenten/tką ... że tak dobrze znasz objawy weneryczne ...

Gość a1
czemu sie tak denerwujesz PRAWDZIWA INNA ? bo nie jestes juz tutaj prowoderem? czytalam tego posta od poczatku. teraz role sie odwrocily. jak Ty probowalas udowodnic cos kolezance (ze nie jest w ogole inteligentna) to bylo fajnie, a jak ktos chce cos Tobie powiedziec to juz sie zakrada jakas nerwowosc do wypowiedzi.. hehe.. najpierw trzeba popatrzec na siebie a potem sie udzielac i oceniac innych INNA

a1 - hehe ... naprawdę myślisz, że mnie to zdenerwowało? "troszkę" to było niesmaczne, żeby nie użyć gorszetgo słownictwa ... I mnie tylko zniesmaczyło .. :O Podszyw dla mnie nawet jest w cenie, ale kiedy jest na takim poziomie to jest żenujący ... I zapewniam, że śmieszy tylko ludzi, o podobnym guście .. i na podobnym poziomie ... Starałam sie tylko podszywacza zmobilizować.... Aby ten podszyw nie był tak oczywisty ... Zdenerwować mogłabym się, jakby to naprawdę ośmieszało mnie, ale kiedy to takie oczywiste, to niby czym miałabym się denerwować? :O

I przepraszam, ale co w tym ktoś chce mi powiedzieć, bo jakoś nie odczytałam przesłania? :O Poza tym, koleżanka sama udowadniała sobie, ja niczego nie musiałam robić... Cytując ją, nie "wkładałam" jej danych słów, sama je pisała ... :O

jestem przeciez normalną opanowaną dziewczyną lekko puszystą z malymi kompleksami ale kto ich nie ma w dzisiejszych czasach :)

Gość a1
no dobrze, dobrze.. trzeba sie jakos bronic. ja rozumiem INNA ;)

"hehe.. najpierw trzeba popatrzec na siebie a potem sie udzielac i oceniac innych INNA" - nie rozumiem tego niestety, co masz na myśli, jak mam patrzeć na siebie poprzez pryzmat "niesmacznych" podszywów? Mogę się tylko domyślać, że masz na myśli to, że nie umiem się śmiać z siebie... Hmm .. kiedy coś jest wulgarne, niesmaczne, to wybacz, ale mnie nie śmieszy ... :O Poza tym chyba koleżanka czekała na jakieś wskazówki, prawda? A to niestety wiąże się ze spojrzeniem na jej osobę ... Jeśli nie tego oczekiwała, to czego? :O

Gość a1
ale ja mam tak samo tez mnóstwo kompleksów wiec nie ma sie czym przejmować a to ze czasem słyszymy czy czytamy głupie docinki na nasz temat to trudno nie jestesmy przecież idealne... ja też do puszystych należe i jestem z Tobą..:)

Taaaa.... uwaga jak zwykle konstruktywna ... :O

no niestety mam za duzo wad do tego choruje i mało wychodze z domu bo ludzie sie ze mnie smieją bo nie rozumieja mnie ani mojego wyglądu:) załamuje sie coraz bardziej:|

Zapraszam zatem do mojego gabinetu ... Prowadzę też terapie grupowe ... :P

Gość a1
POSZYWACZ.. Ty niedobry :P jak po Twojej stronie a Ty mowisz zem gruba baba.. nieladnie :)

Ewentualnie mogę polecić kilka adresów ... Wychodzę z założenia, że nie ma przypadków beznadziejnych ... :P Zatem?

Gość jeszcze do inteligencji
inteligencja to umiejetnosc radzeniasobie w roznych sytuacjach, ni8e mylic z wiedzą, Nie radzisz sobie , wiec okresl sie inaczej. Ale do rzeczy. Nie ma facata nie do zdobycia. Upatrujesz ofiarę. Starasz sie wygladac jak wamp,zeby na ciebie zwrocil uwage ( jako na kobiete) Musi z toba zamienic pare słow, wtedy blyskasz intelektem Mowisz mu pare komplementow rzeczowym tonem Po czym uciekasz mu, Bedzie gonil - zawsze mi sie to sprawdzało.