Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lody_na_patyku

jak upolowac faceta w 10 dni.. P

Polecane posty

Dla mnie inteligencja zawsze oznaczała sprawność umysłową, a nie zaradność życiową, czy inne przytoczone tu znaczenia. Ale... człowiek uczy się całe życie widać....

Gość inna całkiem inna ...
No dobra. A kiedy mogę mu się dobrać do rozporka? Po tych komplementach, czy dopiero wtedy, jak mnie złapie?

Hmm ... no cóż to jednak dużo więcej, niż tylko umiejętność radzenia sobie...

musztarda - no właśnie! :)

Gość a1
hej.. podoba mi sie tutaj :) z tym uciekaniem to masz racje chlopie, latwa ofiara szybko sie nudzi. ale nie wszystkie kobity wygladaja jak wampy a na was nie dzialaja dzinsy i bluza z kapturem, nawet obcisla.. :(

Gość a1
a ja i tak zawsze bede kochała kobiety i z nimi spała :)

a1 - przecież nikt Ci nie zabronia! ... :P Śpij z kim chcesz ...

MOIM MARZENIEM BYŁ KIEDYŚ CIEMNOSKÓRY FACET :D:D

Hmm ... widzę, że i rasizm... Ojj ... to smutne :(

Rzeczywiście różnię się troszkę od innych kobiet, może nawet jestem zbyt ładna, szególnie mije nogi sa ładne, prostowane na beczce, ładnie owłosione, mniam, a moje cycuszki takie piękne jak u afrykanki z dzungli, sięgają mi poniżej pasa, aż za kutasa

Gość a1
INNA nie skomentujesz? dajcie mi troche radosci w czasie nudnej pracy :)

Gość a1
i troche pikantnych słów zebym mogła paluszki wsadzić w spodnie :)

Gość a1
- Nie odbieraj kochanie - powiedziaał i wsunął go głębiej. Dźwięk telefonu zagłuszały nasze jęki. - Dzwoniłam wczoraj do Ciebie. - Wybacz, nie mogłam podejść do telefonu. - Dzisiaj w tym samym miejscu o zwykłej godzinie.Pa - Pa. - odłożyłam słuchawkę, ale serce waliło mi jak oszlałe. - Kto to był skarbie? - Małgosia, wraz z Anetą wybieramy się dzisiaj na zakupy. - Znowu nie wrócisz na noc? Czemu się uśmiechasz? - Bo wczoraj było cudownie. Aneta wyglądała naprawdę fantastycznie. Szczupła blondynka z pięknymi, pełnymi piersiami, wprost stworzone aby je pieścić. I tak krótka mini odsłaniająca jej piękne długie nogi. Małgorzata też była bardzo piękną kobietą, miała delikatną cerę i długie kruczo-czarne włosy. Była zadbana i kusiła swym ubiorem. Miała na sobie czerwoną sukienkę ciasno opinającą jej wspaniałe krągłości. Na sam widok zaczęłam wilgotnieć. Spotykałyśmy się i uprawiałyśmy seks już w szkole średniej, minęło 10 lat, a my , zawsze w tym samym miejsu o tej samej porze widujemy się. Małgosia pocałowała mnie w usta i powiedziała, że ślicznie wyglądam. Przycisnęłam ją do siebie i całując masowałam ją po pupie. Odwróciłam się i zrobiłam to samo z Anetą. Zaczęłyśmy się nawzajem rozbierać. Położyły mnie na łóżko, Aneta zaczęła przygryzać mi dolną wargę i ssać mój języczek. Małgosia całowała moje uda. Rozchyliłam szerzej nogi, pragnęłam aby wsadziła mi go rozgrzanej cipki paluszek. Jezyk Anety wędrował po mojej twarzy, potem szyji, aby nareszcie zatoczyć kółeczko wokół moich sutków. Gosia nadal pieściła moje uda, brzuszek doprowadzając mnie do szaleństwa, bardzo chciałam aby w końcu dotknęła mojej szparki, która zrobiła się bardzo wilgotna. Aneta przyniosła kosteczki lodu i zaczęła nimi jeździć po moich piersiach, kropelki spływającej wody lądowały w ustach Anety. Piersi stały się pełne i twarde. Gośka przejechala ręką po moim wzgórku łonowym, poczułam mrowienie, przyjemny dreszczyk . Wsunęła mi paluszek do mokrej szpareczki. Zaczęła drażnić łechtaczkę, która stawała się duża i twarda. Syknęłam z rozkoszy. Aneta wtpięła w moją stronę swój ponętny tyłeczek i wsiadla na mnie tyłem. Zaczęłam lizać jej cipkę, była gorąca i mokra. Wsunęłam głębiej języczek, zataczałam kręgi po łechtaczce. Miałam teraz w swojej szparce język Anet i paluszki Małgosi. Zręcznie poruszały się w moim wnętrzu. Kiedy ogarnęła mnie pierwsza fala rozkoszy, wstałam i zajęłam się Małgosią. Aneta wyciągnęła z pod poduszki naszego ukochanego sztucznego penisa i z całej siły wbiła go w szparkę Gośki. Zajęczała. Całowała ją po piersiach, a Aneta wciąż wkładała i wyjmowała go z jej wnętrza. Kiedy Gosia zaczęła głośno jęczeć Aneta usiadła w rozkroku i zaczęła sama sobie go wsuwać. A ja zajęłam się cipką Małgosi, lizałam ją i ssałam łechtaczkę. Widziałam jak wyginała się rozkosznie o pojękiwała słodko. Nasze wspólne głośne oddechy i jęki bardzo mnie podniecały. Wylizałam jej całą szparkę, kiedy poczułam jak coś twardego wbija mi się w pupę. Nie przestawałam ssać Małgosi, a Aneta zręcznie penetrowała mi szparkę wibratorem. Dostałam od razu orgazmu, słyszałam, że Małgosia również. Wzięłam pozostałe kostki lodu i włożyłam je w cipkę Anety i zaczęłam wylizywać już roztopione kosteczki. Małgosia pieściła jej piersi, zaczęłam Anecie wsuwać penisa w szpareczkę, wsuwalam i wyjmowałam, aż Aneta zaczęła wyginac się z rozkoszy, wtedy poglębiłam ruchy. Ocierałam go o jej ścianki. Aneta piszczała z zadowolenia, dostała orgazmu tak silnego, że jej krzyki było słychać w całym mieszkaniu. Zdyszana z ledwością wstała z łóżka i wyjęła z szafki jeszcze dwa wibratory. Każda włożyła sobie swojego do cipki i zaczęłyśmy nimi posuwać nasze szpareczki. Nasze jęzki zgrały się w jeden krzyk rozkoszy. Wspólnie przeżywałyśmy orgazm, za orgazmem. W końcu wykończona wstałam z podłogi i położyłam się na łóżko. Małgsia kwiliła jeszcze przez chwilkę, a Aneta próbowała złapać równomierny oddech. - No moje drogie. Pokazałyście dzisiaj co potraficie, a to co macie między nogami, to prezent ode mnie - wyszeptała Aneta i odwracając się do nas pupą, zasnęła. Gosię też w krótce zmógł sen. Kiedy tak leżałam, poczułam znów falę pożądania. Sięgnęłam po wibrator i zaczęłam nim drażnić sobie łechtaczkę. Coraz szybciej i mocniej wkladałam go sobie w moją szpareczkę. Moje jęki obudziły Anetę, która szybko wzięła mnie za rękę i zaprowadziła do kuchi. Kochałyśmy się jak szlone, czułam tylko, że zaraz eksploduję. Włożyła mi w pupę wałek a z przodu poczułam jak penis penetrował moją cipkę. - Za tydzień o tej samej porze - wyszeptała.

No cóż ... przykro mi, ale tutaj bardziej pomógłby seksuolog. Ja problemami seksulanymi zajmuje się tylko pobieżnie ... Zatem mogę co najwyżej podać kontakt ...

Gość a1
'Malgosia kwilila' hahaha nie moge..:) gdzie zes to znalazl ??

Gość a1
nie powiem ale tam jest tego duzo

Gość a1
poczytaj sobie swój własny topik spotkanie z czaterem

Gość a1
nie badz taki.. powiedz. nudze sie w robocie :P

Gość a1
daj gg powysyłam Tobie ciekawe opowiadania :)

Gość a1
a jak jestes jakims zboczencem? albo nieletni? albo co gorsza chodzilismy razem do szkoly? :)

Gość a1
ok jak chcesz ale nie jestem zboczencem hehe i jestem pełnoletni mam 27 lat i tez siedze w biurze i sie nudze :D:D:D

Gość a1
no popatrz.. co za zbieg okolicznosci.. a w ogole co za narod.. tak pracuja polacy heh a w jakim miescie sie nudzisz?

Gość a1
uff.. to na pewno nie konczylismy jednej podstawowki :) a co tu robisz na tym zalosnym poscie Drogi a1 ? (coz za genialny nick, musze przyznac). moze masz jakies rady dla kolezanki? tez chetnie poczytam

Gość a1
nudze sie jak zawsze w pracy podszywam sie a rady raczej nie specjalnie to opowiadanie dla Ciebie poszukałem :)

Gość a1
dzieki, milo, ze dbasz.. chociaz lesbijskie przygody mnie nie kreca.. ale skad mogles wiedziec:P