Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bidulinka

ZOSTANĘ SAMA W SYLWESTRA!!!!!!

Polecane posty

Gość bidulinka

co robić????? przeciez ja oszaleję!! mój facet będzie musiał iść do pracy. tak mi smutno!!!macie jakis pomysł? myslałam o tym żeby się zarudnić na jakiejś sali np. za kelnerkę, żeby po prostu mieć zajęcie na tę noc i nie myśleć. ale nie mam książeczki sanepidu:-( CO ROBIĆ???? nie chcę iść na żadne imprezy do znajomych bo będzie mi smutno że wszyscy maja pary a ja będe sama...

Gość mijim
to wyrób sobie książeczke sanepid. jeszcze zdązysz

Gość a masz Ci los
nie tylko Ty bedziesz sama.moj tez bedzie w pracy.........

Gość bidulinka
dzięki, ale to nie jest śmieszne, do sylwestra szybko zleci, a na razie nie mam kasy na książeczkę. zostanie w domu tez odpada, pomóżcie coś wymyślić!!! proszę!

Gość bidulinka
taka jesteś Pilton mądra??? ciekawe co ty będziesz robić w sylwka! smarkula jedna!

Gość bidulinka
naprawdę pytam poważnie, i zwracam się do ludzi życzliwych którzy choć w maleńkim stopniu mnie rozumieją. to nic fajnego patrzeć jak inni się bawią a Ty nie, prawda?

nie mam parcia zeby sie bawic akurat w Sywestra bo tak wynika z kalendarza :O jak bede miala ochote to sie pobawie ogolnie bawie sie wtedy kiedy mam na to ochote BTW - ile masz lat?

Gość bidulinka
24 ale wiek nie ma nic do rzeczy. sylwester to wyjątkowa okazja, nie uważasz? wszyscy jakoś sobie organizują ten wieczór! bez wyjątku! (no może poza Tobą Piltonówna). więc nie dziw się że tak mi zależy. miałam plany ale przez pracę mojego chłopaka legły w gruzach, stąd moja irytacja, czy tak trudno to zrozumieć???

Gość Bo jest sierota
I wszyscy musza skakac naokolo niej :o

wszyscy bez wyjątku? tak sądzisz? nie bede się spierać w takim razie taka dojrzała osoba napewno wie lepiej niż ja, smarkata :p a tak w ogole skoro twój men pokzyzowła Ci plany to jego zanudzaj, frustratko, a nie nas 💤

Gość bidulinka
nikt nie musi skakać koło mnie sieroto! własnie próbuję sobie to sama wymyślić, bez pomocy nadskakujących. czytajcie uważnie, jak pisałam wyżej przykro mi będzie patrzeć na bawiące się razem pary a ja sama. dlatego własnie nie mogę się bawić bez chłopaka. chyba bez sensu prosić o pomoc tutaj...:-(

Gość Bo jest sierota
Czytaj ze zrozumieniem- to nie ja jestem sierota tylko TY :classic_cool:

Gość co za problem spedzisz
sylwka na kafe :D:D

Gość bidulinka
no widzisz Piltonówna? i znów mi dogryzasz. a ja grzecznie proszę! ale ok, już nie będę, dzięki, cześć! P.S. wydawało mi się właśnie forum po to jest żeby pomagać sobie w różnych problemach, ale się myliłam, forum jest po to żeby sobie dogryzać.

Gość bidulinka
Chyba kupię sobie kilo kaszanki i wsadzę w odbyt po czym zatańczę poloneza bez pary przy wtórze muzyki płynącej z TVP1 :D

Gość bidulinka
świetny pomysł!! marzyłam o sylwku na kafe!! najlepiej w towarzystwie Piltonówny!

Gość burza mnie przeraza
zatrudnij sie w MC Donaldzie- tam oni placa za wyrobienie ksiazeczki

Gość bidulinka
nie wykluczam równiez towarzystwa podszywaczy!

Gość rzeczywiscie bidulinka z ciebi
e i ciota, nie masz kumpelek?

Gość jozkowa
wiesz co? robisz z igly widly! przeciez to nie koniec swiata! pomysl, ze niektorzy na swiecie w ogole nie obchodza sylwestra, bo nie maja kasy, zdrowia, warunkow... i ciesza sie, ze zyja! zrob sobie mily wieczor z filmami, winkiem i dobrym jedzonkiem, albo sama wymysl cos milego dla siebie... jejku! moze za rok spedzicie sylwestra wspolnie w milym towarzystwie... teraz powinnas sie cieszyc z tego co masz! ech, ludzie tak zadko cenia swoje dobra... :-(

Gość pogięło cię z tym sylwestrem
to obciach bawić się w sylwestra tak robią tylko ludzie z poprzedniej epoki, zapyziali i zaściankowi

Gość bidulinka
dziękuję! dziekuję! ja też Was bardzo lubię!!