Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margotkaa

jaka cecha wam najbardziej przeszkadzała w waszym partnerze??

Polecane posty

Gość margotkaa

ale w końcu i tak ją zaakceptowałyscie lub nadal się z nią zmagacie

Gość katarzynanananan
moj facet ma adhd,czasem to jest nie do zniesienia ze ja cos mowie a on mi przerywa albo poczeka az skoncze i na inny temat nawija:( wkurza mnie to ,ale i tak go kocham,zaakceptowalam to juz i sama tez czasem robie podobnie-skoro on moze to i ja:)poza tym jest pracoholikiem,ale to da sie wyleczyc

Gość a moj ma cieżki
charakter, ledwo coś pomyśli i w tej chwili to musi zrobić, inaczej to chodzi nadęty jak balon... Poza tym żre jak najęty a potem sie martwi że ma brzuch i od jutra sie odchudza a jutro znowu żre jak najęty i ..... Po trzecie to jest nawiedzonym komputerowcem i internetowcem, wpadł chyba w nałóg....:-(

Gość margotkaa
no moj byly to jakas dziwna manie mial ,jak gdzies wychodziilsmy to czekal az ja zaplace ..... ;/

Gość dcadcadsc
pali - nadal pali - walczę z tym nie ma wykształcenia - toleruję ale próbujemy coś z tym zrobić olewał moje potrzeby, nie zwracał czasami na mnie uwagi - wyjaśniliśmy sobie wszystko, jest cudownie

Gość głupota i egoizm

Gość margotkaa
a czy wasz facet pamieta np o tym ile z wami jest?? czy daty to problem dla niego i nie istotne rzeczy

Gość wstyd sie przyznac
Moj opowiada ze jest pedantem a kompletnie nic w domu nie sprzata. Nie moge tego zaakceptowac i ciagle sie klocimy. Do dupy to. Pozatym jest ok.

Gość margotkaa
napisałam ten temat, bo mój partner nie chce się ze mną kochać. mam mu tylko robić loda i na tym sex się kończy

Gość ChwilaUlotna
moj tez jest strrasznie uparty:) i pamietliwy co mi przeszkadaza strasznie:) i ciagle mnie gilga;/ co moze i fajne ale nieraz o losie:P:p hehe ale kocham kocham:*

Gość Wychodzi na toze
sie wogole nie liczy z Toba .Wiadomo,ze jezeli sie kogos kocha to pragnie ta osobe uszczesliwic a Twoj to wychodzi na to,ze jest egista :-/.Moze porozmawiaj z nim o tym przy najblizszej okazji

Gość margotkaa
podszywaczom dziekujemy.jaka to dziecinada ;/;/ czyzby brak własnego zdania ?? i lepiej sie pod kogos podszywac .